x-a.men

După ce am pierdut ziua cu lucrarea pentru sesiunea de comunicări (Să-i mai fac reclamă? Oricum perioada de înscrieri s-a terminat de mult... Nu mai contează, nu-i mai fac.), cu siguranţă că o să pierd noaptea cu cititul pentru examenul de mâine. Materia? Pentru mine interesantă! De ce e simplu. Are legătură cu lucrarea mea de licenţă. Deci m-am scos cu partea aia. Restul... nu ştiu. Probabil în dimineţa următoare voi afla. Perioada interbelică şi postbelică în Orientul Mijlociu. Cred că e materia care mi-a plăcut cel mai mult în anul ăsta, ultimul. Era chiar cool.mea să nu-mi placă. Cu un aşa prof, mai cu seamă care e şi din oraşul meu natal, ce mai pot zice? Păcat că semestrul ăsta ne-am văzut prea puţin...Să vă dau un indciu...E cel mai tânăr doctor din Mediaş. (pentru curioşi, mai ales pentru ăia din America, is vreo 3 sau 4 –tre sa mă uit pe harta aia..- care se uită pe blog şi nu înţeleg ce scriu, le doresc căutare plăcută pe aol sau ce folosesc ei acolo – am auzit că Google e demodat la ei..- ). Am subliniat pentru că aşa trebuie scris înainte de click pe Search din motorul de căutare.

Chiar dacă stau foarte prost cu timpul, rău de tot chiar, tot altceva fac decât să citesc pentru examen. M-am învăţat ca noptea să o dedic facultăţii şi activităţilor extra-şcolare... De una am scăpat, iar vineri sper să „trag foloasele”, sper. Pentru asta trebuie să merg la Bucureşti dacă e să fie, dar chiar şi dacă am câştigat, nu cred că mai am timp de încă un drum. Cu sesiunea asta pe cap, mi-e cam imposibil. Eu sunt optimist şi sper să mă văd cu ceva sclipitor la gât...

Sper să-mi priască noaptea asta, şi mâine cam pe la 12 (doişpe, nu douăşpe :P) să mă văd bucuros. O notă din două cifre m-ar face happy tare.. (Domn’ profesor, dacă cumva citiţi aceste rânduri, vă rog să mă întrebaţi din Iran şi Israel că ştiu mai mult decât însuşi gugălu...).