Mass

Din categoria "cele mai tâmpite mesaje primte vreodată pe mess", am deosebita plăcere să vă prezint următorul mass:
"xXx (11/29/2008 8:25:55 PM): Yahoo se inchide pe 1 ianuarie 2009! Ei doresc sa se descotoroseasca de Messenger-ul gratuit. O groaza de oameni au fost deja stersi. Click dreapta pe grupul tau de prieteni din lista de Messenger si click Send Instant Message to all group si trimite acest mesaj tuturor. Fiecare persoana care va primi mesajul, va avea o semnatura si nu va fi sters! Acest mesaj este trimis de presedintele Yahoo Jay Rusell… aici este presedintele Jay Rusell: imi pare rau sa va anuntz ca Yahoo a ajuns la maximum de nr. de persoane. Dak vrei sa pastrezi contul tau gratis trimite mesajul acesta la totzi din lista ta. In acest mod vom shti care sunt folosite si care nu, le vom sterge…!E adevarat.....am vazut azi pe pro tv..."

Măcar de-ar fi doar de la o singură persoană... Băi fraților cât de proști puteți fi ca să credeți porcăriile astea? De vreo 4 ani primesc întruna mesaje de genul ăsta și uite că nu s-a întâmplat nimic. Stați liniștiți că nu vă șterge nimeni contul de yahoo. Eu nu am trimis mai departe niciun mesaj de acest gen și uite că mă folosesc de contul meu bine mersi. Am și uitat șirul datelor la care trebuia să se închidă Yahoo. De fiecare dată când primeam mesajul respectiv, data de lichidare a Yahoo-ului era diferită. Dacă în viitor o să se întâmple așa ceva, fiți siguri că cei de la yahoo vă vor trimite o înștiințare "oficială" sa-i zicem, în acest sens, pe mail. Nu vă mai bateți voi capul degeaba și tastați acolo fără nicio grijă.
... și nu știu unde ai văzut tu și restul care mi-ați trimis mesajul, vreo știre pe pro tv despre faza asta cu ștersul contului de yahoo... Am căutat ca să fiu sigur, și tot ce am găsit pe știrileprotv.ro referitor la yahoo sunt 8 știri ( 4 la o căutare yahoo și 4 la o căutare messenger) dar niciuna despre stergerea contului. Să-mi dați și mie știrea de pe pro tv când o găsiți...