Gaz Metan rămâne în Liga I !!!

Gaz Metan Mediaş rămâne în Liga I şi gata. În sfârşit s-a dat şi o decizie în ceea ce priveşte "Cazul FC Argeş". Nu ştiu câte supărări şi câte bucurii s-au creat după decizia de retrogradare a echipei din Trivale, dar eu unul mă bucur pentru Gaz Metan. Nu e frumos să te bucuri de necazul altuia, însă până la urmă o echipă trebuia să ia locul Argeşului. Am citit foarte multe comentarii pe site-urile de sport, prosport, gsp şi sport.ro. Unii dintre cei care au comenatat, păreau foarte grav afectatţi de cele întâmplate:

"ADIO FOTBAL
NU VREAU SA MAI AUD DE FOTBAL ROMÂNESC!
AŢI RETROGRADAT CEA MAI SPECTACULOASĂ ECHIPĂ,CEA CU CELE MAI MULTE DRIBLINGURI.
ERA SINGURA MEA BUCURIE, MI-E SCÂRBĂ DE VOI.
AUZI ROMÂNIE DE CINE SUNTEM CONDUŞI,
DE CEI CARE CER ŞPAGĂ SĂ FII ARBITRAT CORECT.
DNA-UL N-A UMBLAT UNDE TREBUIE,DAR DE ASTA ERA AL NIMĂNUI."

Sincer îmi pare foarte rău pentru FC Argeş şi mai ales pentru astfel de suporteri (ca cel care a scris comentariul de mai sus) care suferă pentru echipă. Dacă însă aşa prevede regulamentul, asta e. Până la urmă e singurul care trebuie luat în seamă şi nu istoria, jucătorii, szadionul sau mai ştiu eu ce. Păcat pentru jucătorii talentaţi de acolo (în special Cristi Tănase). Am mai zis-o şi o mai zic. FC Argeş nu avea nevoie de "ajutorul" lui Penescu. Poate nu termina pe locul 10, dar cu siguranţă nu retrograda.

Probabil că Gaz Metan şi-a făcut o mulţime de contestatari, mai ales argeşeni...
Un alt comentariu sună cam aşa:

"RUŞINE GAZ METAN ! ! !
O ruşine de echipă... Gaz Metan Mediaş... ce vb a putut să spună domnul Corin Cindrea: "Ne bucurăm că rămânem în Liga I" dacă eraţi o echipă cât de cât bună rămâneaţi în Liga I pe spatele vostru nu pe faptele altora... Oricum la lotul care îl aveţi cam greu să rămâneţi şi în sezonul 2010-2011..."

Păi şi ce ai vrut să zică Cindrea??? Mi se pare cel mai normal lucru de pe faţa pământului. Doar nu era să zică: "Ne pare foarte că rămâneam în Liga I!". Oricum, comentariile nu-şi au niciun rost... iar dacă tot ar avea să o ziceam pe aia bună. diferenţa dintre primul loc retrogradabil şi cel care asigură rămânerea în prima ligă a fost de doar un punct. Dacă s-ar fi jucat corect, Gaz Metan nu ar fi fost acum înjurată. Un singur meci îl dau ca referinţă, deşi au existat mai multe în care Gazu' a pierdut puncte pe nedrept: Gaz Metan - Dinamo. Cu cele 2 puncte luate de Lajos, Gazu' ar fi avut acum 38 de puncte şi era prima peste linie...

Până la urmă orice am face, orice am zice, decizia rămâne aceiaşi iar ceea ce contează e doar regulamentul şi mă bucur că acesta a fost aplicat corect.