Media Player

Care e cel mai bun multi/media player? Cele mai cunoscute sunt Windows Media Player, Winamp bineînţeles, BS Player, Jet Audio, MusicMatch Jukebox, şi multe altele. Puţini au auzit şi folosit Quintessential Player. Eu îl aşez la categoria "Cele mai cunoscute..." E a doua variantă pentru care aş opta după Jet Audio.

Primul media player pe care l-am folosit a fost Jet Audio. Poate nu se compară cu Winamp-ul în ceea ce priveşte celebritatea, dar părerea mea este că e mult mai bun decât Winamp sau oricare altul. Am probat destul de multe playere până să îmi dau seama de acest lucru.

De ce e mai bun Jet Audio decât Winamp?
Singurul dezavantaj pe care l-am găsit la Jet Audio se referă la faptul că nu redă fişiere ACC, adică nu poate suporta streaming-urile care au această extensie. Dacă nu eşti un adept al radiourilor online care folosesc această extensie, atunci nu ai nicio problemă în a-l utiliza. În rest numai de bine. Pe lângă obişnuitele opţiuni pe care le are orice multimedia player cu JetAudio poţi edita fişiere atât audio cât şi video şi chiar poţi arde CD-uri. Poate suporta toate formatele de tip audio şi video şi poate găzdui cele mai multe dintre plug-in-urile winamp-ului. Ce îmi place în mod special la acest player? Păi cam tot ce face.Mi-e foarte greu să descriu tot ce face şi mi-ar lua o zi întreagă să scriu. Cine îl foloseşte, ştie despre ce vorbesc.
Pentru mai multe specificaţii, click aici.