10 lucrui pe care nu le ştiai

10. Este sănătos să mănânci din nas!
Unele cercetări sugerează că mânuirea mucoasei nazale poate să fie o activitate naturală şi chiar sănătoasă. Acest lucru întăreşte sistemul imunitar.

9. Poţi muri pe W.C.!
Există numeroase accidente şi chiar decese produse în urma activităţilor ce presupun statul pe W.C. De exemplu George al II-ea, regele Marii Britanii a murit în acest fel la data de 25 octombrie 1760.

8. Este în regulă să ai al treilea mamelon!
Acest lucru a fost diagnosticat la 2% în rândul femeilor şi ceva mai puţin la bărbaţi.

7. Tomacco-ul lui Bart Simpson's a fost posibil.
Un tomacco este în mod original un fruct hibrid ficţional compus dintr-o jumătate de roşie (tomată) şi jumătate tabac. Tomacco-ul a devenit real când a fost produs în 2003 inspirat chiar din serialul de desene animat. Rob Baur din Lake Oswego, Oregon a reuşit să altoiască o instalaţie de tomate pe rădăcinile unei plante de tutun - lucru posibil deorece ambele plante provin din aceiaşi familie.

6. Este adevărat! Bărbaţii pot alăpta!
Acest fenomen a devenit posibil în urma medicamentelor care stimulează glandele mamare la bărbaţi.

5. O armă te pote face homosexual!
Bomba gay este un nume formal pentu o armă chimică non-letală produsă de Forţele Aeriene Americane. Mai exact este vorba despre un afrodiziac care poate fi aruncat asupra inamicilor declanşând un anumit "comportament homosexual".

4. Nu râde prea mult! Te poate ucide!
Cea mai ilară moarte este cea rezltată în urma unei crize de râs. Filosoful grec Chrysippus a murit în acest fel după ce a văzut o maimuţă mâncând somchine. În 1975 Alex Mitchell din Anglia a murit după ce a râs fără oprire timp de 25 de minute după ce a văzut un episod din serialul "The Goodies".

3. Mâna ta poate avea o viaţă a ei
Sindromul mâinii extraterestre ( sau sindromul Dr. Strangelove) este o tulburare neurologică în care mâinile suferindului pare să aibă o viaţă a sa. Separarea chirurgicală a celor două emisfere ale creierului pentru cazurile de epilepsie extremă este cauza principală a acestui sindrom.

2. Poţi avea o erecţie chiar şi după ce ai murit!
No comment!

1. Poţi hipnotiza găini!
O găină poate fi hipnotizată prin ţinerea acesteia cu capul în jos şi desenând o linie continua cu un băţ sau cu degetul. Dacă gâina este hipnotizată prin acest procedeu, aceasta va rămâne imobilizată între 15 şi 30 de minute.


www.2spare.com