Cărarea vieții!

Mă documentam pentru ceva și am găsit altceva, destul de interesant. Numerologie. E pentru prima dată când dau peste așa ceva. E un fel de astrologie, dar care nu are ca obiect de studiu astrele, ci numerele. Cică numărul meu e 9... De-aia nu am reușit eu în fotbal. Știam că tre să mă fac, atacant, nu fundaș :)). Acum o să traduc ce-mi zice numărul vieții mele:„Numărul căii vieții tale este: 9. (v-am zis eu :)) )

... asta înseamnă că ...

Ești un individ profund spiritual care adesea afișează un interest adânc în ceea ce înseamnă religie sau ocultism la o vârstă foarte fragedă. (Yeah right!)

De fapt, mulți 9 au crescut pentru a fi psihologi, vraci, preoți și călugărițe.

Probabil te simți responsabil cu menținerea ridicată a moralității sau spiritualității (acolo scrie mankind, dar eu o să zic:) a celor din jur într-un anume fel, sau chiar responsabil pentru sufletele lor.”


Deci ultima parte a cam nimerit-o. Chiar îmi place să ridic moralul celor din jur mai ales atunci când au nevoie. Reușesc destul de des lucrul ăstă. Despre prima parte, nu prea e valabilă prezicerea. Nu sunt chiar atât de profund înclinat spre religie și nici ocultism. Poate am luat-o eu pe arătură :)). Ce pot să zic e că întotdeauna mi-a
plăcut să fiu vraci sau preot =)). Aici chiar a dat-o-n bară, rău de tot. Parcă psiholog nu sună rău deloc.

Ce să zic despre numerologie? Ca un prim contact, și probabil și ultimul, e bine de știu că există și așa ceva. Cred în numerologie, cum cred și în astrologie, adică mai deloc. Mai deloc-ul ălă ține loc de aspectele pozitive pe care le prevede. Deci în alea chiar cred pentru că zice de bine și zisu ăsta de bine îmi consolidează „doza de optimism”. Se zice că un om puternic e un om optimist. Mă cam ghidez și eu după tiparul ăsta, dar trebuie să recunosc că sunt cam slab. Ce să și zic la 67-70 kg?

Nu prea le am, de fapt nu le am deloc cu astrologia. Nu m-a interesat niciodată. Nu știu sigur ce legătură există între astrologie și horoscop, dar din când în când, horoscopul le zice bine. Nici în el nu cred, cu excepția zilelor când zice de bine, dar la cât de des îl consult eu, e ca și cum nu ar exista :)). Mi s-a întâmplat o chestie destul de neobișnuită odată, că tot veni vorba de horoscop. Era înaintea examenului de capacitate la matematică. Cum tot timpul eram praf la matematică, era proba de care mi-era cel mai frică. Și se făcea că eram în troleu spre liceul unde se susținea examenul (SNG, pentru cunoscători) când am auzit la radio horoscopul zilei. Și ce zice în dreptul zodiei mele: „Astăzi ai de dat un examen dificil, dar nu are rost să-ți faci griji, pentru că o să-l treci”. Cu aproximație, cam asta îmi prevestea horoscopul. Cred că atunci am crezut cu adevărat în horoscop.Atât de mult am crezul în el, încât chiar am luat examenul :)). Să mai zic că la mate am fost praf doar până în clasa a X-a... Praf însemând 6, 7, cam așa, apo într-a XI-a și a XII-a mi-am arătat colții la fel cum a făcut Adrian Ilie în meciul România - Colubmbia din 98 de la Campionatul Mondial din Franța :)).