Urări de Crăciun!

Am așteptat până în ultima clipă să fac și eu o urare de Crăciun! Bine, fie! Nu am așteptat că așa am vrut, ci pentru că am fost nevoit. E mult de lucru la mine în ogradă, dar până la urmă am terminat. Nu știu ce altceva să vă urez decât ceea ce vă urează toți. M-am gândit totuși la ceva mai special. Am selectat (sau nu chiar, că până la urmă le-am scris pe toate:)) ) câteva din mesajele pe care le-am primit, și o să le postez aici. Fac acest lucru, nu pentru că am probleme cu inspirația, ci pentru că mesajele astea chiar trebuie date mai departe (poate celor care nu au inspirație). Păcat totuși că vin cam târziu cu ele. Nu o să scriu și numele persoanelor de la care le-am primit pentru că asta înseamnă „violare de intimitate” :))

Prima urare pe care am primit-o, e mai uzuală:
„Sărbători fericite! Fie ca Moșul să vă aducă multe bucurii și liniște sufletească. La mulți ani!”

„În prag de sărbători, cu pacea, lumina și căldura în suflet, îți doresc să ai parte de zile minunate și de un Moș Crăciun cât mai darnic!”

„În prag de sărbători, cu pacea, lumina și căldura în suflet, îți doresc să ai parte de zile minunate și de un Moș Crăciun darnic și bun. Să vă bucurați și să așteptați anul care vine. Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspirații și plin de succese. Crăciun Fericit și La mulți ani!!!” - cred că mesajul ăsta e și pentru Anu Nou! :))

„Să vă fie casa, casă cu bucate noi pe masă. Moș Crăciun cu sacul plin, drumul în viață cât mai lin, bogăție câtă vreți, sănătate pt. toți, iar la anul ce-o să vie, să vă fie și mai bine. Sărbători Fericite!” - ăsta e chiar fain.

„Cu ocazia Sfintelor Sărbători vă urez un Crăciun Fericit și un sincer La mulți ani!”

„La mulți ani cu sănătate, Domnul să vă dea de toate. O eternitate de fericire, o galaxie de iubire, un potop de vise împlinite și un car de noroc. CRĂCIUN FERICIT!”

„Sărbători fericite alături de cei dragi!” - scurt și la obiect (cum îmi place și mie să fiu, chiar dacă nu sunt).

„În ajun de sfântă sărbătoar, să lăsăm deoparte toate cele și să ne bucurăm de magia acestei Sfinte Seri, care e menită a ne aduce tuturor clipe frumoase alături de cei dragi și cele mai călduroase urări de sărbătoare. Crăciun fericit!”

„zi un film mă” - aaaa, asta nu era urare :))

„altu...” - nici asta =))

„Lumina Sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veșnic Crăciun. Fie ca PRUNCUL născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele și viețile cu bucurie, sănătate și înțelepciune pentru anul care vine. Fie ca spiritul blând al sfintelor sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie și senin, să deschideți ușa pentru oaspeți și inima pentru speranțe, bucurie și lumină, iubirea divină coboară printre noi ca o ninsoare naivă aducând cu ea bucuria NAȘTERII MÂNTUITORULUI. Un veșnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi, să fim mai buni și să privim înainte cu încredere.” - urarea asta e așa de lungă pentru că vine de la două persoane...

„Cu colinde de Crăciun, vă doresc un an mai bun și cu dragoste creștină să primiți în dar lumină, zurgălăi de flori de gheață să vă bucure de viață. Mult noroc să aveți în toate. La mulți ani cu sănătate! Sărbători fericite!”

„Astăzi în ziua Sfântă a Crăciunului, să ai parte de momente frumoase alături de cei dragi. Să dăruiești și să primești. Să iubești și să fi iubit. Crăciun Fericit!”

„Fie ca visele să vă devină realitate, speranțele împliniri, orice cădere, un pas înainte iar gândul bun și fericirea să vă însoțească mereu. Sărbători Fericite! cu drag... ” - un mesaj OK-utz :D

„Crăciun Fericit! Fie ca zilele astea să te găsească sănătos și vesel! La mulți ani!

Eu nu vă zic decât: Crăciun Fericit! + toate urările care există! :D