De ce nu le place fotbalul la fete?

Pentru că prin construcție, partea feminină a omenirii nu e programată să se exprime prin forme sălbatice de bucurie, sau din contră, de supărare (care e din ce în ce mai prezentă în rândul populației - Serbia 0-5 România, Cazul Steaua, Cazul Craiova (deci când a zis nenea ălă la știri că ține cu „U” Craiova de la 17 ani și el are în jur de 80 acum și că pleacă acasă să plângă, m-a durut EFECTIV sufletul :( ), etc. - nu dau mai multe exemple, că pe unii s-ar putea să-i doară. Și se mai zice că bărbații nu sunt sensibili!? :))

Titul mă cam obligă să mă refer la fetele cărora nu le place  sau chiar detestă fotbalul, că mai sunt și nebune la care le place. De multe ori devine un coșmar pentru ea când începe un meci de fotbal. De ce? Pentru că se simte neglijată? O fi fotbalul mai important decât ea? Eu zic așa : pe termen scurt, cam e! :)) De ce e mai important fotbalul decât ea (câteodată)? Pentru că un meci important, un meci tare, îți transmite o senzație aparte care te ține în priză și îți face inima să-ți bată atât de tare încât parcă ar vrea să iasă afară din piept. E ca și cum ești în perfuzii, ai fibrilații, simți adrenalină, în fine. Din păcate meciurile de genul ălă sunt destul de rare de la un timp. Să vă zic câteva meciuri care te fac să treci prin stările pe care le-am enumerat mai sus: Steaua - Valencia, Dinamo Kiev - Steaua, Middlesbrough  - Steaua, AS Roma - CFR Cluj, România - Italia (C.E. 2008), Poli Timișoara - Șahtior, Glasgow Rangers - Unirea Urziceni, etc. Se găsesc destul de multe. Bine, cele de care am amintit au fost cele cu o încărcătura pretențioansă în sensul că au fost super tensionate. Chiar și prima parte din meciul Unirii cu Liverpool, dar tensiunea nu a durat chiar așa de mult. A detonat-o Mascherano cam repede.

Sunt meciuri care te fac să simți acel fior pe șira spinării. Microbiștii știu despre ce vorbesc! Pentru unii e o boală a cărui leac nu există. Se zice că îți schimbi religie, prietena, dar echipa de fotba, nu!