Filme

... pentru întâmpinarea primăverii.  Vine vine și se duce și am zis să vină totuși cu niște filme... De dus, încă nu știu, văd eu!
Aveam chef de un film românesc, și după ce am văzut începutul din „Restul e tăcere”, mi-a trecut și am mers pe mâna celor din afară. ”From Paris with love” îl aduce pe John Travolta în Paris. Ideea filmului e una foarte tare așa că dacă ai de gând să-l vizionezi, fi atent la detalii. Are de toate! Începând de la acțiune până la secvențe dramatice. Nu vreau totuși să dezvălui prea multe pentru că nu ar mai avea farmec să vă uitați la el.


Și tot nu m-am lăsat și am tot căutat un film românesc, și am găsit unul ”Schimb valutar”. E destul de dramatic, dar mi se pare că iese de sub tiparul filmelor românești obișnuite, poate și pentru că e foarte realist. Dacă nu aveți ce face și căutați un film bun, Schimb valutar s-ar putea să vă placă.


Ultimul film pe care l-am văzut în maratonul desfășurat cu ocazia ceremoniei întâmpinare a primăverii a fost „The tooth fairy”. E mai mult pentru copii dar găsești destul de multe faze amuzante care să te facă să nu regreți că ai ales să-l vezi! Bine, și poate e puțin forțat... :)