Forzza CFR!!!

Scriam pe tweety că :„Azi, Hawaii'u s-a mutat la Mediaș”... asta se întâmpla înainte să plec spre Sibiu. Ce credeți că am găsit când m-am întors? ALASKA fratemeleu!!! Cred că anul ăsta, încălzirea globală se produce sub acoperire, că altă explicație nu găsesc. În fine! Și mai era trenul... Dus-întors! Aaa, să vă zic și diferența dintre un popă și un tren, dacă tot am ajuns aici... Popa doar te duce, trenul te și aduce :)) Cu mine a făcut la fel (trenul, cu el am fost nu cu popa:)) ). După o cursă ca-n filme prin oraș, am ajuns la gară înainte cu 2 minute să plece trenul. După ce că fug ca neb1, mai are și întârziere trenul vreo 15 minute... Mda! No și îi dau doamnei însărcinată cu biletele, legitimația de transport și îmi dă bilet întreg :)). Îi zic:
- Păi am legitimație de transport...
- Păi și de ce nu zici că ai legitimație?
- Păi v-am pus-o în față...
Până azi am făcut la fel de fiecare dată și nu mi-a dat nimeni bilet întreg. Faza e că în gara din Sibiu pățesc la fel, de parcă s-ar fi sincronizat însărcinatele... După ce printează biletul întreg, îi zic:
- Păi am legitimație de transport...
- No bine că ai!
Mă înjură de vreo două ori (cred că a trezit și boschetarii care dormeau prin gară), după care îmi printează altul, la juma' de preț. Nu știu dacă poate fi considerată nesimțire, dar i-am zis un mulțumesc și o seară plăcută! :))

... și am ajuns în tren! Sibiu-Mediaș (Mediaș - Sibiu, nimic deosebit). Trenul plin, normal! Așa se întâmplă când ajungi cu 5 minute înainte să plece. Și caut un loc în tot vogonul și nimic. Mă duc în celălalt vagon și văd 4,scaune, câte două așezate față în față și un ghiozdan Adidas super bengos, pe unul din ele. Vis-a-vis erau 4 fete și le întreb dacă e liber acolo!? Zice una din ele:
- Cred că poți sta! Și am stat. După câteva minute vine și Zorro... Deci nu cred că am văzut vreun Zorro mai..., hm, cum să zic să nu sune urât? Să zicem așa: mi-a blocat pur și simplu căile respiratorii, cred că mi-a afectat și vederea :)). Nu după mult mă sună ANA! Ana mersi flumos că m-ai sunat :)) Am fost cel mai fericit om de pe Calea Lactee când am auzit că sună telefonul. Așa de tare m-am bucurat de parcă ar fi câștigat Steaua, Cupa Uefa :)). M-am făcut că nu aud bine și mi-am luat zborul. Pffu!!! Am stat vreo jumătate de oră în picioare dar nu îmi pare rău! Cred că dacă stăteam mult, dădeam în toate boalele :))


După o scurtă pauză publicitară urmează ceremonia de înmânare a premiului de cel mai fain blogger (de pe Calea Lactee) oferit de Cristina, mie! Muhahahahaha!