Un fel de leapșă

Sub denumirea „Tu cu ce personaje din seriale, te recunoști?” dau curs unei invitații (invitații oarecum spus) venită prin intermediul Cristinei.

Seriale văzute de mine:
= Quantum Leap/Capcana timpului
= Hercules
= Xena, prințesa războinică
= Robocop (pentru cine nu știe, Robocop a fost produs și ca serial... dacă țin bine minte, se difuza în fiecare miercuri pe PRO TV)
= Joey
= Kyle XY
= Chuck
= Familia Simpsons

Acum partea mai dificilă! Cu cine mă indentific din personajele care au jucat în serialele enumerate mai sus? Cred că dintre toate personaleje din serialele astea, cel mai bine mă aseamăn cu Joey (Joey Tribbiani) :D, rol interpretat de Matt LeBlanc. Desigur că mă refer la caracter și nu la asemănare facială. Acum vă și zic de ce cred că mă aseamăn cu el. Wikipedia zice că: „Joey este caracterizat ca fiind un actor de mâna a doua, mereu în căutare de servici, prostuţ, gurmand, needucat, dar cu un mare succes la femei. (...) Succesul său cu persoanele de sex feminin se datorează parţial faimoasei sale replici de agăţat "How you doin'?”. 

Acum urmează părțile care mă fac să mă simt un mic Joey: 
Făcând abstracție de faptul că nu sunt actor, partea cu căutatul unui serviciu, e mult prea adevărată :)). Prostuț și needucat nu cred că sunt, mai ales needucat. De la „dar cu un mare succes la femei”, puteți citi fără mare, ci doar succes la femei :)).
Asta cu „How you doin'?” chiar nu știam că poate fi văzută ca o replică de agățat, oricum eu zic: „Ce face X?”  (aviz necunoscătorilor = X ține locul persoanei cu care vorbesc în acel moment) și nu „Ce mai faci?”, cum zice Joey.

Pentru că nu e chiar o leapșă, dacă are cineva chef să scrie ce am făcut eu mai sus, să o facă. :)

P.S. Am uitat să fac o precizare! După succes la femei, urma aș vrea eu! :))