Procesul etapei

Am jucat 8 meciuri în trei zile (de fotbal evident) pe la Sibiu. Nu știu cum se face dar de fiecare dată când am cursuri se nimerește să fie câte un campionat de fotbal și era să fac? Nu puteam zice nu! :)). Ne-a furat arbitru și nu am putut ajunge mai departe de finala mică :)). Cam atât despre fotbal... Și oricum, slab Rapidu! Doar 5, slabi rău. Dacă era Steaua, le dădea mai multe :)).
Nu vreau să scriu niciun articol fără să amintesc ceva de disertație, că poate m-oi apuca vreodată de ea. Să nu înțeleagă nimeni greșit, am materiale, tot, trebuie doar să o mai scriu! (asta era pentru proful coorodonator :)). Și pe deasupra e pe jumătate făcută asta în cazul în care crezi că o treabă e pe jumătate făcută dacă o amâni. Eu tot amân disertația, asta însemnă că ar trebui să fie gata înainte să o încep :))

Azi, adică ieri s-a încheiat și prima fază (stați liniștitți, sunt doar două faze) din concursul fotbal adevărat. Promit că după ce se termină, nu vă mai stresez, dar mai întâi votați-mă și în finală :)).
Am terminat pe locul 5, cu 126 de voturi și pentru asta mulțumesc tuturor celor care m-au votat. Asta e partea bună a lucrurilor. Există și una mai puțin bună, să nu zic proastă. 

Pe final tensiunea a tot crescut e păcat că s-au adus jigniri care nu-și aveau rostul. Nu vorbesc despre mine... Apropo, pe mine mă puteți jigni că eu sunt cam nesimțit și nu bag de seamă :))). Cum am mai explicat într-un articol anterior, fiecare a încărcat ce a avut, chiar și un video creat doar din poze, și asta reflectă cât de mult iubesc unii sportul ăsta, cel puțin așa îl văd eu. NU contează că te faci de râs, contează că vrei. Și ce dacă mă fac de râs? Chiar mi s-a comentat că „toate ca toate, da în blugi?”. Păi dacă eram în costum făceam același lucru :))). Am mai explicat o data de ce sunt in blugi. Sau că nu arată cum intră mingea în poartă :))). Din ce văd eu în videoclip e clar că mingea a trecut de linia porții în secunda 30. Din unghiul meu se vede perfect lucrul ăstă. Apoi o fază similară se petrece imediat la secunda 32 spre 33, când jucătorul cu numărul cu adidași albi îmbrăcat în blugi și cu pulover țintește bara din mijlocul porții care se află, evident după linia porții :))). Poate ne ajută domnu Crăciunescu... 
 Se pare că avem din nou câteva probleme tehnice... (Sunteți în perioada de grație. Pentru a putea apela... ) Da, deci e clar că nu s-a pierdut semnalul =)).
Sunt sigur că ar fi confirmat și el acest lucru. OK, să trecem la următoarea fază.
În jurul secundei de grație 50, are loc un henț, dar arbitrul fiind cu oile, nu-l vede de ochelari, astfel că faza contnuă fără întâmplări deosebite până la minutul 1 de joc, secunda 8, când același voleibalist, adică fotbalist șutează cu ochii închiși și nimerește subtransversala. Portarul era în pauză de masă dar cu toate acestea, golul a fost validat, deoarece, din nou se vede pe reluare că mingea a trecut cu brio de linia porții :))). 
În minutul 1:31, ce se vede pe reluare, pot zice că  este un nou gol. Nu mai încerc să-l sun pe domnu Crăciunescu că oricum nu este semnal :)))

Nu mai continuăm cu edificarea fazelor întrucât exista riscul să plictisim invitații. Devenind serios pentru un moment (ce nu-mi place, dar sunt :)) ) le/vă urez tuturor baftă și sper ca în finală să nu avem parte de comentarii urâte.