Fluier final!

A început frumos și s-a terminat și mai frumos...asta chiar dacă nu i-am dat gol lui Silviu Lung! Orice început este condiționat de un sfârșit iar campania #fotbaladevărat.ro nu a făcut excepție. Am fost, cu siguranță cea mai fericită echipă din lume! După o astfel de experiență e destul de greu să revii cu picioarele pe pâmânt... Eu unul încă mai visez și sper ca visul să dureze cât mai mult! 


Tot ce a rămas în urma acestei experiențe sunt amintirile, dar ce amintiri, de povestit nepoților!!! Am mai rămas cu ceva extrem de valoros...  vreo 15 prieteni extraordinari! 


 Băieții au fost super de treabă și mă bucur că i-am cunoscut. Am doar cuvinte de laudă pentru ei. Am format un grup foarte frumos. Nu se putea oberva că ne cunoaștem doar de câteva zile. Sper să ținem legătura mult timp de acum încolo. Poate jucăm și noi un meci peste 20-30 de ani „Suporterii de Legendă” vs. „Suporterii noii generații” :))).  

Dintre jucătorii legendari, am rămas plăcut impresionat de toți, începând cu Silviu Lung (căruia toți componenții echipei suporterilor i-am pus gând rău, cu excepția lui George) și terminând cu Rodion Cămătaru. 


Am arătat oamenilor ce înseamnă fotbalul adevărat. Experiența și valoarea și-a spus cuvântul și ”legendele” și-au arătat, poate, pentru ultima dată colții... 
Pentru mine a fost cel mai fumos lucru care mi se putea împlâmpla. Chiar merită lăudată această inițiativă a celor de la Timișoreana și mai ales a oamenilor care au contribuit la conturarea celor 16 visuri: Nicu Nemeș, Cristina și Lore, Mirela, Tudor Ghiurcă ( spectacolul de la pauza meciului dintre CFR și Vaslui poartă semnătura lui - nu am văzut așa ceva în viața mea, mă simțeam ca într-un film SF). 
A meritat cu vârf și îndesat să aștept 23 de ani pentru meciul ăsta. Pentru noi nu a contat scorul, ci faptul că am fost acolo pe teren și ne-am simțit bine alături de legende și de public.  

În numele Echipei Suporterilor, mulțumesc în mod special celor care ne-au împlinit un vis - acela de a juca împotriva legendelor. Alte mulțumiri sunt direcționate către legende, care au acceptat provocarea și tuturor celor care au susținut această campanie!
Să nu uităm ce înseamnă fotbal!