Primele meciuri

Prima zi a mondialului ne-a adus două rezultate de egalitate și fotbal puțin. Mexic a scos un egal cu Africa de Sud în debutul campionatului mondial. Uruguay și Franța s-au mulțumit cu un punct și grupa a devenit una destul de complicată. Eu merg în continuare pe mână mexicanilor și îi văd favoriți la calificare.


A doua zi, adică ieri, parcă au început să apară meciurile spectaculoase, cu toate că nu am văzut primele două meciuri. Coreea de Sud s-a impus în fața Greciei cu 2-0, scor puțin surprinzător dacă ne gândim că Grecia este o fostă campioană europeană. Șansele ca Grecia să termine pe unul din primele două locuri sunt foarte mici dar nu imposibil. În celălalt meci al grupei B, Argentina s-a impus, conform așteptărilor, în fața Nigeriei. Favorita mea din această grupă este Argentina.

Un alt meci disputat în această zi a fost cel dintre Anglia și SUA, contând pentru Grupa C. Am văzut meciul și cred că a fost cel mai tare meci de pană acum și s-a jucat fotbal cu ratări interminabile pentru englezi. Un 1-1 care cred că mulțumește ambele tabere. Favorita mea din această grupă din care mai fac parte Algeria și Slovenia, este SUA. Cele mai mai șanse de calificare le au englezii și americanii, și cred că se vor califica fără probleme.

Astăzi se mai dispută alte trei meciuri, unul din Grupa B și două din Grupa C.
Alegria întâlnește Slovenia în al doilea meci al Grupei B. Pronosticul meu e un 2-0 pentru Slovenia.

Celelalte meciuri sunt Serbia - Ghana, un meci tare, și Germania - Australia. EU zic că bate Ghana la limită, un 1-0 sau 2-1, iar Germania căștigă cu cel puțin două goluri diferență, să zicem un 2-0. Favorita mea din grupa asta e Ghana și sper să se califice. Dacă ne-am fi calificat și noi la mondialul ăsta, azi ne făceam debutul... Sper să piardă Serbia și să termine ultima în grupă :))). Pe primele două locuri îi văd pe germani și ghanezi.