Blog copy!

Cum afli dacă cineva îți copiază articolele de pe blog? Soluția se numește Blog Copy!Ce trebuie să faci pentru a-l folosi, vezi mai jos: 

1. Te înregistrezi pe http://blogcopy.com
2. Mergi la Blogs
3. Îți apare o listă cu blogul sau blogurile pe care le-ai înscris și în dreptul lui/lor dai click pe Get code, pe care îl copiezi. 


4. Mergi la http://draft.blogger.com/ - Design - Editați HTML - Extindeți șabloanele control - tastați CTRL + F - căutați < body > (ca în poza de mai jos). 
5. Deasupra lui  - dați paste codului pe care l-ai copiat
6. Salvați și gata!


Astfel că de acum înainte BlogCopy îți monitorizează conținutul blogului. Instrumentul este cu atât mai eficient cu cât poți afla ce parte a articolului tău a fost copiat de către vizitator și asta se face instantaneu. Adică vin eu și copiez un fragment de pe blogul tău și tu mă prinzi imediat. Pe deasupra primești și feed despre conținutul tău. Poți afla cuvintele cheie care îndrumă vizitatorii să ajungă la tine pe blog. La setările din contul tău creat pe BlogCopy.com poți afla ce se citește cel mai mult din ceea ce scrii. În felul ăsta îți poti da seama din ce direcție vine traficul pe blogul tău, ce fel de vizitatori ai și ce-i interesează pe aceștia. Ce poți tu să faci, e să oferi ceea ce caută ei. 

Să fim serioși, toți bloggeri caută trafic mai mult sau mai puțin. Alta e satisfacția când vezi că numărul cititorilor crește și parcă ești mult mai motivat să scrii. BlogCopy are avantaje care trebuie exploate și care te poate ajuta în acest sens. Eu mi-am zis să-l încerc.