Liniștea de acasă are un nume!

Te-ai săturat să faci pe polițistul când se așează piciul tău în fața calculatorului? Acum poți fi fără griji pentru că există strengari.ro, un portal foarte cuprinzător pentru ăla micu' dar și pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să-i creezi ștrengarului/ștrengăriței tale un cont și stresul tău e istorie. Interfața este ușor de folosit iar fundalul este unul foarte primitor. Sunt sigur că găsești un fundal pe placul tău dintre cele 8 disponibile sau poți încărca unul din calculatorul tău. 

Strengari.ro e locul ideal pentru a-ți ține copilul ocupat în tot felul de activități folositoare pentru el. În fiecare lună găsești câte o poveste nouă, numeroase teste care-i vor vor îmbogății cunoștințele de cultură generală copilului tău sau poate ai chiar tu chef de un test,  Nu lipsesc proverbele, ghicitorile, poeziile sau glumele. De asemenea găsești filme sau poți contribui chiar tu cu unul la secțiunea „Filme”. 

Bineînțeles că nu puteau lipsi jocurile! Pe strengari.ro găsești jocuri de toate felurile, de la cele de acțiune până la cele de bucătărie, jocuri pentru băieți dar și pentru fete, jocuri de logică,de îndemânare sau puzzle. 


Activitățile interesante sunt la ordinea zilei pe strengari.ro! Creativitatea copilului poate fi stimulată prin diverse metode: pune-l să deseneze, să coloreze, să descopere diferențe sau să se descurce într-un labirint. Ca orice comunitate care se respectă, pe strengari.ro îți poți înscrie copilul în diferite cluburi. Pe Forum sau pe Chat poți discuta sau aborda anumite probleme cu care se confruntă ceilalți părinți. De menționat că pe forum, secțiunea unde își spun părinții ofurile nu este disponibilă copiilor. 

Cei care au început deja școală, sau care urmează să o termine, au la dispoziție meditații, referate, teste, teze naționale, teze cu subiect unic, bacalaureat sau programe școlare obligatorii. 

Cum spuneam la începutul articolului, strengari.ro este un portal foarte cuprinzător. La secțiunea Plaza poți face cumpărături pentru ălă micu, de la articole de papatărie și rechizite școlare până la îmbrăcăminte. 

O noutate pe care  o aduce strengari.ro pentru părinți, o reprezintă măsurile de protecție disponibile astfel că timpul de joacă poate fi setat iar activitatea desfășurată de aceștia poate fi supravegheată. Mai mult decât atât, poți selecta la cel fel de informații poate avea acces kinderu' sau poți dezactiva anumite secțiuni. 

Una peste alta strengari.ro merită accesat din toate punctele de vedere: foarte ușor de folosit (ceea ce contează cel mai mult), opțiunea de monitorizare, opțiunea de restricționare a anumitor secțiuni, accesul rapid la categorii, numeroase facilități.