We've done it la Mediaș!


De fapt we've done it la Moșna, lângă Mediaș cu toate că ar fi trebuit să o fi făcut la Dumbrăveni. O mică problemă tehnică ne-a direcționat unde vă ziceam, la Moșna. Oricum cu o așa echipă am fi făcut față oriunde: Adi Mlădin The Photoblogger și Markus (omul care nu are facebook) în formă maximă am reușit să strângem nu mai puțin de 2500 de saci de gunoi. OK, se poate să fi exagerat puțin! Vreo 5 saci cam așa. Noroc cu niște fete și liderul lor... dar noi am fost baza :)) 


S-a adunat destul de multă lume, poate mai mult decăt mă așteptam. Ieri, 25 septembrie 2010, în fața primăriei Mediaș s-au adunat în jur de 600 de voluntari gata să înfrunte munți de mormane. 


Ora 10: o parte din volutari plecaseră, o alta aștepta să plece către obiective. S-a pelcat la Moșna, la Dumbraveni, la Copșa Mare, la Dupuș, la Ighiș, la alte localități învecinate (nu știu exact care) și bineînțeles în jurul Mediașului. 


Primul obiectiv: ieșirea din Moșna! L-am dat gata în 5 minute și 79 de mișcări. 

Al doilea obiectiv: la intrarea în Moșna (o fostă groapă de gunoi). Aici a fost mult de lucru și mormanul a fost luat cu asalt de mai multe grupuri de voluntari. 


Mai sus vedeți sacii pe care i-am adunat eu singur! :)) 

Mircea a realizat un videoclip la Dumbrăveni, acolo unde ar fi trebuit să ajungem și noi: 


Pe mine m-a lăsat bateria că trăgeam și eu un nterviu două :(.