Gaz Metan pe 3

Aparent un meci liniștit care se îndrepta spre un 0-0 care părea să mulțumească ambele echipe... doar că bocancul magic a lui Cristi Todea a așezat cu blândețe balonul în plasa lui Cernea și Gaz Metan pleacă cu toate punctele de la Urziceni. Nu vă dați seama cât de mândru mă simt în acest moment că sunt medieșan. Nu înțeleg de a sărit ca ars Vasile Maftei la finalul meciului? Ce putea să-i zică Todea în așa fel încât să turbeze Maftei? Eu cred că s-a ofticat că au primit gol în minutele de prelungire. Eh, ce să-i faci? Așa e în tenis. Gaz Metan a pățit-o la fel sezonul trecut la Brașov când au pierdut în prelungiri. Sunt ferm convins că teoria aia de care ziceam acum ceva vreme, și anume teoria compensației chiar se aplică - și sunt tare bucuros pentru asta - mai ales acum. 

Lițu mi-a scos perii albi. A pierdut mingi la foc automat. Silvășan până ajunge cu Medituru până la poarta Unirii... vine Crăciunu frate. Pe Todea îl iertăm pentru toate, chiar și pentru acel roșu primit în finalul meciului. Îmi pare rău că Eric nu și-a scris numele pe tabelă pentru a lua avans în fruntea clasamentului Ligii I. 

Sper ca victoria de azi să fie urmată de cea de etapa viitoare, când Gaz Metan întâlnește Oțelul, liderul surpriză. Eu sper să câștigăm cu 1-0, și să fie cel mia urât meci al campionatului. Că tot am vorbit de meciul viitor al Gazului, să zic că gaziștii se întorc acasă după exilul de la Sibiu. Cu stadion de Champions League, sau mă rog, de Europa League, Gaz Metan e obligată să meargă în Europa. Acum două zile am fost în inspecție la stadion și pot să zic că s-a făcut treabă bună la Mediaș. Dacă stadionul nu e de Champions League, gazul sigur e. O să vă convingeți la meciul cu Galațiul. 

Cu 19 puncte, și doar la 3 distanță față de locul 1, Gaz Metan rupe gura târgului, sau mai bine spus, ligii I. 

Forza Gazu'!!!