Câștigători MTV EMA 2010!

Aseară în capitala Spaniei a avut loc ediția 2010 a premiilor muzicale europene MTV. Din păcate, Inna, nu a pus mâna pe trofeul Best European Act. Deși nu acordam nicio șansă în articolul precedent italianului, Marco Mengoni, acesta a vrut să răstoarne ierarhia întocmită de mine și să ia fața atât Innei cât și lui Enrique Iglesias. 

Preferații mei la celelalte categorii s-au impus (cu câteva excepții) și a ieșit aproximativ cum am vrut eu. 

Best New Act - Ke$ha - nu vroiam să câștige ea, pentru că, așa cum spuneam, e enervantă. Mai mult decât atât, mie mi s-a părut că se cam învârte puțin lumea cu ea, sau măcar scena. De cuvintele urâte pe care le-a zis, nu mai zic nimic. 

Best Pop - Lady Gaga - așa cum prevedeam și cum preferam, premiul pentru cel mai bun pop a ajuns în mâinile excentricei cânterețe. Chiar dacă nu îmi place de nicio culoare modul ei de a se exterioriza, trebuie să recunosc că piesele ei au un succes impresionant în întreaga lume. Până ce și copii de 6 ani o imită. Păcat că o imită și la stilul vestimentar...

Best Alternative - Paramore - era a doua preferință a mea după Gorillaz - nu sunt un mare fan al genului alternativ, dar o melodie bună o apreciez indiferent de gen. 

Best Rock - Thirty Seconds to Mars - este trupa căreia i-am dat un DISLike mare. Am vrut Linkin Park, dar nu întotdeauna primești ce îți dorești. 

Best Male - Justin Bieber - e cateogria de care mă feream pentru că nu eram sigur că nu o să câștige Lady Gaga, chiar dacă nu era nominalizată. Aș fi vrut Eminem, dar premiul a mers către un kid... 

Best Video - Katy Perry ft. Snoop Dogg - California gurls - nici la această categorie nu a ieșit cum am vrut eu... 

Best Hip - Hop - Eminem - nici nu avea adversar... 

Best Live Act - Linkin Park - pot să spun că la această categorie au concurat doar Linkin Park și Lady Gaga. 

Best Female - Lady Gaga - era previzibil că o să câștige și această categorie.

Best Song - Lady Gaga - Bad Romance - și-a meritat premiul cu vârf și îndesat. O melodie foarte bună alături de cealată preferată a mea - Love the way you lie. 

Best Push Act - Justin Bieber - a fost destul de previzibil câștigătorul la această categorie. Cum am mai spus, aș fi vrut B.o.B. JB s-a ales deci cu două trofee. 

Best Stage Performance - Tokio Motel - așa cum zicea și Raka într-un comentariu, mi-am pus fanii TM în cap

Best European Act - Marco Mengoni - categoria care a contat cel mai mult pentru noi, ne-a lăsat cu un gust amar. Inna trebuie să mai cânte mult și bine pentru a aduce în România un premiu MTV.