Partenerilor media SuperBlog....

SuperBlog 2010: Proba 43 -  Parteneri media


Nu vă puteți imagina cât de mult am așteptat această probă cu numărul 43 ș nu vă puteți imagina cât de mult aștept să scriu și pentru proba 44, ultima. Timp de două luni am încercat să mă ridic la așteptările juriului, iar rezultatul îl voi afla cât de curând.Acest articol este dedicat partenerilor media care au încercat să promoveze cum au știu ei mai bine acest concurs. - Un mare merit pentru participarea mea de anul acesta îl poartă această emisiune. Să vă spun și de ce... Păi a fost așa. M-am înscris în concurs și atât. Deși au ieșit la rampă 9 etape, nu m-am sfiit să scriu pentru niciuna. Sincer mă gândeam să renunț înainte să încep pentru că nu credeam că o să termin concursul. Ambiția m-a fulgerat pur și simplu după ce am văzut o emisiune Zon@-IT, în care bineînțeles era promovat SuperBlog. Așa că, iată-mă acum aproape de final. Mulțumiri speciale acestei emisiuni pentru că am ajuns la această probă. După părerea mea, Zon@-IT este cea mai bună emisiune de profil. Sincer nici nu știu dacă mai există una la fel în România. Sper să ajungă la cât mai multe emisiuni. 


- Când netul nu mi-era la discreție, cum îmi este acum, fratele meu cumpara aproape în fiecare lună revistele Connect. Cred că și acum mai am pe acasă câte una. În ultimul timp, trebui să recunosc că nu prea am mai intrat pe http://www.connect.ro/  

Pentru împătimiții de fotografie, Photo Magazine nu trebuie să lipsească de la bookmarks. Ascult acest radio online în special când la microfon se află Bobby Voicu sau când sunt invitați bloggeri pe care îi cunosc. Cred că e cel mai ascultat radio în rândul bloggerilor. 
Un site indispensabil tuturor femeilor. 
Câștigătorii edițiilor trecute SuperBlog: www.ArenaIT.net și www.MoneyWatch.ro.

Mulțumesc partenerilor media pentru aportul lor adus acestui concurs.


Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog!