real Fotolumea mea!

SuperBlog 2010: Proba 35 - real, - Hypermarket - serviciul fotoO inițiativă mai puțin obișnuită pentru un hypermarket, dar ideile bune sunt întotdeuna apreciate. Să vă zic și despre ce este vorba. real, - Hypermarket pune la dispoziția clienților un nou serviciu. Nu este vorba despre o nouă promoție la vreun set de oale, cuțite sau altele, ci despre un serviciu care îți permite să printezi imagini în diferite forme precum fotografii, calendare, felicitări, postere și alte produse personalizate. Toate acestea sunt posibile datorită parteneriatului dintre marele retailer și compania germană CeWe Color. 

Procedeul prin care printările prind viață este unul destul de inovator. Nu știu dacă există și o parte rea, dar cu siguranță partea bună e că poți edita produsele pe care vrei să le personalizezi, de acasă prin intermediul unui program pus la dispoziție de real și Cewe Color, care poate fi găsit la adresa următoare: CEWE FOTOCARTE. Portofoliul este unul foarte cuprinzător. În cazul fotografiilor poți alege între modele premium, standard sau pe pânză. De asemenea, poți crea și postere. Mai mult din curiozitate, am vrut să testez programul de care vă ziceam așa că m-am pus pe editat. real Fotolumea mea e un program chiar profesional dacă iau în calcul funcțiile pe care le oferă utilizatorilor (corecție automată a ochilor, fotografii premium, standard, pe pânză, postere, fotocărți de diferite mărimi - XXL, mare, mică - în funcție de teme, printate pe hârtie fotografică). 


Pentru că tot se aproprie sărbătorile de iarnă, și dacă încă nu te-ai gândit la un cadou, real Fotolumea mea poate să te ajute pentru cadoul ideal pe care îl cauți pentru cei dragi. Ideile pentru cadouri sunt multe, astfel că poți alege între o felicitare pliabilă clasică, o cană, un mouse pad sau chiar un calendar decorativ de perete, toate acestea, bineînțeles personalizate. 


Mie personal îmi surâde acest serviciu, cel mai mult pentru că serviciul include și printarea imaginilor pe textile. Mă tot gândesc de ceva timp să-mi printez un tricou cu daninhodj.blogspot.com. Ceva de genul ăsta:   Acest articol a fost scris pentru concursul SuperBlog!