Sonic Master reinventează experiența audio!

SuperBlog 2010: Proba a 30-a - Sonic Master


Sunetul ajunge la un nivel superior și asta datorită Sonic Master, tehnologie dezvoltată de Asus. 


Pentru mine, ca și pentru mulți alții, muzica înseamnă foarte mult. Nu contează că sunt în camera mea, pe stradă, în magazin, la școală (mă, rog, când eram), trebuie să-mi cânte cineva în urechi. Când sunt la calculator, nici nu mai trebuie să zic că primul lucru pe care îl fac atunci când pun mâna pe mouse (de fapt touchpad) merg direct la Jet Audio și dau drumu la muzică. Absolut orice activitate pe care o fac trebuie să fie însoțită de acorduri vibrante. Nu știu cum ar arăta viața fără muzică, și nici nu vreau să aud. E de neconceput așa ceva. Cred că sunteți de acord cu mine. De exemplu eu și când mă uit la tv (de obicei la meciurile de fotbal) sau chiar la un film pe laptop, ascult și muzică pe fundal. Dau la minim tv-ul sau filmul și merge muzica. Poate ziceți că sunt ciudat, eh poate că sunt, sau ami bine zis, obsedat de muzică. Îmi place zgmotul armonios și nu pot trăi fără el. 


La fel cum e muzica pentru mine, poate în cazul altora, sunt filmele... oare cât contează traspunerea auditivă la un film? Din punctul meu de vedere, destul de mult. Niște sunete cât se pot de reale te pot face să te simți ca în mijlocul acțiunii. Așa mă face și pe mine muzica să mă simt pe scenă, sau mă rog, în fața scenei, dar pentru asta e nevoie de un sunet clar. Pentru asta s-au ocupat echipa Gold Ear (Urechea de Aur) parte inegrantă a ASUS în colaborare cu Bang & Olfsen ICEpower! 
Ce înseamnă Sonic Master? 

Este o soluție inovativă în domeniul implementată de ASUS impunând un nou standard privind performanțele audio în materie de laptopuri. Tehnologia a fost dezvoltată de experții ASUS în colaborare cu binecunoscuții Bang și Olufsen. Sonic Master optimizează acustica laptopului producând sunete și muzică cu o rază și acuratețe mai mare. Pentru a genera o calitate a sunetului super fină și clară, echipa Gold Ear împreună cu specialiștii Bang & Olufsen ICEpower au dotat seriile N a laptopurilor produse de Asus cu amplificatoare si difuzoare mai mari. Dacă un laptop obișnuit este dotat cu un amplificator de 2W, închipuiți-vă cum s-ar auzi cu un amplificator de 11W - atâția w este capabilă să ducă tehnologia Sonic Master. Să mai zic ceva de difuzoare dacă tot am menționat și de ele. Laptopurile care utlizează noua tehnologie revoluționară sunt dotate cu difuzoare cu diametrul de 32 mm. Dacă nu greșesc cele obișnuite sunt panâ în 20 mm. Cu alte cuvinte vorba aia: cu cât mai mare, cu atât mai puternic. 

Reprezentaul ASUS în India, Alex Huang afirma că modele N53, N73 și NX90 vor fi cele care vor deschide calea noii tehnologii, Sonic Master.  

Sigur cei care folosesc laptopuri au probleme cu sunetul atunci când dau volumul la maxim, ei da, cu Sonic Master probleme de genul ăstă sunt doar amintiri prăfuite. ASUS Sonic Master oferă utilizatorilor care dețin sau vor să achiziționeze laptopuri care încorporează această tehnologie, un sistem audio de calitate, evidențiindu-se sunetul clar atunci când volumul este foarte ridicat. 

Principalele caracteristici ale tehnologiei Sonic Master sunt: puritatea, basul, puterea, surround-ul, vocalul și câmpul audio. 


Recunosc că mi-ar place să simt pe pielea mea, sau mai bine zic, pe urechile mele această nouă tehnologie dar cui nu i-ar place? 


Acest articol a fost scris pentru SuperBlog!