Cad bombe la Mediaș!

După bomba extrem de plăcută cu transferul lui Bratu, pe ordinea de zi, a mai fost detonată una. Din păcate una foarte tristă. Nu există destule informații despre această bombă încă, dar există o știre conform căreia Eric ar fi semnat deja cu Karpaty Lvov, echipă din prima ligă ucraineană. Acesta ar fi motivul pentru care brazilianul nu s-ar fi prezentat la reunirea lotului care a avut loc pe 10 ianuarie. 

Această informație vine ca un paradox, după ce președintele Gazului, declara astăzi în cadrul conferinței care a avut loc la sediul clubului, pentru prezentarea lui Bratu, că Eric are contract cu Gaz Metan încă 4 ani și jumătate. Deocamdată, toată această prezumție se bazează pe un comentariu lăsat de Eric pe facebook, mamei lui Paul Pârvulescu: 


Ar fi păcat ca Eric să plece tocmai acum când Gaz Metan s-a întărit cu Bratu. Probabil mâine sau cel târziu în zilele următoare, situația se va clarifica, până atunci însă, eu unul sper ca informația aceasta cu Lvov să nu fie adevărată. Cam aiurea ca Eric să plece tocmai în Ucraina. Mai bine la o echipă bună din țară decât la Karpaty Lvov, dar e alegerea lui.