Senzaţional: Daninho se lasă de blogging!!!

Recunosc, am plagiat titlul, adică doar primul cuvânt. Mii de scuze pentru gazeta prosporturilor dar mai ales pentru sport.ro deoarece că le voi fura din vizitatori... doi, trei cel mai probabil. Un număr nesemnificativ oricum. Să trec la subiect... Daninho se lasă de blogging! Da! Aţi citit bine. Mă las de blogging... cam pentru aproximativ o săptămână. Sper să nu dureze mai mult de atât. 

E printre puţinele dăţi când nu scriu de pe laptopul meu şi asta pentru că mi s-a ars alimentatorul, aşa din senin. Nu îmi dau seama care poate să fie cauza. Am fost la un prieten de i-am reinstalat una bucată Windows XP. După ce mi-am terminat treaba, am oprit laptopul şi am plecat spre următorul "obiectiv"...  - A, da! Când am vrut să fac şi eu un tweetmeet la Sibiu (pentru că eram în trecere), nu ne-am găsit decât doi, trei oameni. Şi am vrut să propun ceva... inedit (să nu zic senzaţional iar - oricum strică prea mult senzaţionalism) pentru blogosfera românească. Sper să reuşesc să pun în aplicare ideea asta, cu ajutorul bloggerilor sibieni/medieşeni bineînţeles. - Când am ajuns la fra (aşa se zice la Sibiu), am vrut să "ard" nişte cd/dvd-uri, dar... surpriză. Pun ştecherul în priză să aprind laptopul, nimic! Clar! Verifică fra pe acolo şi... tensiunea intră în alimentator, dar nu iasă. 

Google - mivarom - alimentatoare PC - plasaţi comanda. Acum aştept că altceva nu mai pot face. Sper să nu ajungă comanda de Paşti. Pentru o săptămână o să scăpaţi de mine. 

Un mesaj pentru twiterişti (pentru cei care mă follow): I'll be back! Să mă aşteptaţi cu flori şi prăjituri - asta cu prăjiturile e cu trimitere - sigur se va simţi persoana respectivă :)))


P.S. Blogul Spledoarea sportului nu va suferi din această cauză pentru că Adriano o să bage material! :))


Alt P.S. Pentru ăştia obsedaţi de daninho.dj's blog, sunt sigur că o să găsiţi un articol, două maxim, pe care încă nu le-ai citit SAU toate cele 549, inclusiv ăsta!  :))


Ultimul P.S. Dacă nu mai dau pe aici, înseamnă că nu mi-au trimis ăia alimentatorul, aşa că vă zic încă de pe acum Paşte Fericit! Crăciun Fericit şi An Nou Fericit! :))