daninho la blogmeet

Am ajuns la cel de-al treilea blogmeet din istoria Mediașului. Am vorbit destul de mult - asta e valabil pentru mine :)). S-au conturat ceva idei, acum rămâne să le și punem în practică. Una din ele chiar vreau să se materializeze pentru că e foarte tare. Dacă și ceilalți au fost de acord cu mine, înseamnă că așa e. Sper să se țină de treaba și cei care au aprobat-o :)). Sunt foarte sigur că se vor ține, pentru că e foarte tare, cum am mai spus. Țineam morțiș să repet că e foarte tare. Sper să ne iasă. Îmi place că în Mediașul ăsta în care nu se întâmplă niciodată nimic, există oameni care vor să facă. Apropo de faza cu orașul în care nu se întâmplă niciodată nimic, azi a fost un carnaval... pentru care un blogger, adică o albinuță simpatică foc a fugit de la blogmeet ca racheta :))). Și dacă tot am zis de carnaval, mâine are loc Carnavalul lolelor, la Mediaș, da!!! 

Mai sper și să creăm asociația de care am vorbit. Hai că va fac curioși dacă nu dau detalii... :)). Vrem ă facem o asociație a bloggerilor la Mediaș. Gata cu suspansul, v-am zis tot :)). Să vă prezint și blogărașii care au fost în seara asta, receptivi și m-au ascultat ca pe un prof de mate... La mate se stătea ca sfinții, nu? :))) 

Anca - Cea cu torturile... face copila asta niște torturi...
Adian Mlădin - The photographer
Daniela Toma - Mediașul vibrează
Daniel Dăbăcan - The tace și face man
Pancu - Medieșean convertit
Vasile Antipa - The journalist
Cosmin - Cel cu windowsu fără limite

Acum să arăt câteva poze, așa ca dovadă:


De pe iPadu ăla am trimis twitul ăsta! - E a lui Pancu iPadu! :) 

Ar mai fi totuși ceva... adică cel mai frumos lucru din tot blogmeetul de azi. Au fost și trei fete,  dar nu pentru blogmeet, ci așa, că știau că merg eu acolo, în Off-side :)). Ce poate fi mai frumos decât o fată super frumoasă? O fata super mega extra senza frumoasă! :))) Cred că e cea mai faină fată din Mediaș. O cheamă Diana - cel mai fain nume de fată din lume! Am uitat să-i zic! =))))). Trebuie să o rog pe Anca so o cheme și la următorul blogmeet neaparat. Ai auzit Ancaaaaa? :)))). Hai să vă arăt un teaser =))))P.S. Pozele au fost făcute de Canonu EOS 50D a lui Adrian Mlădin. Om nebun care a dat 1200 de dolari pe el... :)))