daninho la fotbal

Comunicat de presă!

Dragi rivali ai echipei bloggerilor, țin să vă anunț că azi am făcut o simulare pentru ceea ce urmează să fi pe terenul din Vasile Alecsandri, direcția Brașov și că am primit nota 11 pentru evoluție, din partea lu Nea Riciu. (noroc că a și-a luat pauză tocmai când ratam singur cu portarul, de după linia porții și alte poziții incredibile). Galeria a fost la înălțime și s-a conformat plăcuței aflate în fața Spitalului Municipal Policlinical Mediaș. Vă rugăm faceți liniște! Pe bune dacă au scos un cuvânt! Au fost mai ceva ca niște sfinți, era ca și cum nu s-ar fi aflat nimeni în tribună. Noroc cu mine, că urlam mai ceva decât șeful de galerie de la Gaz Metan Mediaș. Să nu înțelegi greșit, urlam de bucurie... 

În minutul -2, s-a consemnat o autoaccidetare extrem de gravă (e pe bune asa, serios), a unuia dintre coechipierii mei. Și-a rupt mână destul de serios. Fra' a făcut pe ambulanța și l-a dus direct la secția ghipsări. Autorul autoaccidentării a primit nu mai puțin de 17 etape de suspendare - nu cred că va mai pune piciorul pe minge vreodată. Ce să-i faci, se mai întâmplă și de-astea. 

Revenind la joc, echipa mea a început extrem de prost meciul. Radu Banciu cu siguranță ar fi părăsit incinta sălii. Dar apoi mi-am adus aminte de Canyon Sport Meet și am revenit mai ceva ca Foresta Fălticeni și am marcat gol după gol după ce am făcut cuplu în atac cu Dwight York... Bateria mi-a s-a termiant relativ repede după galupul sănptos de goluri, dar am fost la încărcat de vreo 2 ori și am reușit să menținem adversarii departe de poarta lu' Mishu. 



Prin minutul 102, jucătorul de la echipa adversă, a făcut pană și până să se întoarcă de la vulcanizare am făcut tikitaka cu ei. Spiritele s-au încins, moment când am luat pauză de hidratare și ne-am uitat la spectacol. După ce le-am încărcat căruța cu goluri , considerând că un 3-0 arată mai bine decât un 34-31 și au ieșit de pe teren fără măcare să le ceară Copos acest lucru. Rezultatul partidei îl puteți vedea în această seară la Știrile din Sport prezentate de Raluca Caragea de pe prOTV.

P.S. Nu mai știu ce am vrut să scriu, dar dacă îmi amintesc, o să scriu! :)