The Bachelor Party (1984)

Băi, am văzut cel mai tare film pe care îl puteam vedea în utlimul timp!!! Chiar dacă e din 1984, The Bachelor Party mi-a făcut ziua... sau noaptea :)). N-am mai râs de mult atât cât am râs la filmul ăstă. Dacă bine îmi amintesc, ultima dată când am râs atât a fost la seriile Home Alone - mă refer la primele două. Foarte tare Tom Hanks în filmul ăsta ca în multe altele. 

M-au amuzat la culme unele replici, dar pe asta trebuie neaparat să o scriu. E tare de tot. Rick e Tom Hanks, D-l Thompson e viitorul socru, iar Debbie, fiica lui - viitoarea soție a lui Tom. 

Socrul - Rick, să lăsăm prostiile. 
Rick: - Bine.
S: - OK, cred că ești un dobitoc. Ba nu! Stai să reformulez. De fapt ești un dobitoc imatur. Ceea ce e în regulă, doar că te însori cu fiica mea și mi-e frică că nepoții mei o să fie niște mici dobitoci.
R: - D-le Thompson, eu...
S: - N-am terminat. Lasă-mă să termin! Debbie e adultă! Poate să facă ce vrea. Dacă vrei ca căsnicia să dureze, trebuie să schimbi câte ceva la tine. Pot face niște sugestii?
R: Oh, da-i drumu.
S: OK, bine. Întâi de toate, ești un nătâng. Te îmbraci ca un vagabond. Doi, nu ai nicio motivație. Nu ai respect față de sine, nu ai gânduri de viitor - el, Rick, adică Tom Hanks, în tot acest timp, aprobă din cap, dar într-un mod farte arogant, dar amuzant - Ești nepăsător, insensibil, nesincer... discuția continuă dar scena se mută la o discuție între femei despre petrecerea buralcilor, apoi revine... Mai ești și iresponsabil, vulgar, inadaptat, grosolan. Ești respingător.
R: - Păi d-le Yhompson, e o listă lungă și aveți dreptate. Aveți absolută dreptate! Cred că dacă m-aș forța un pic, cred că pot deveni un om total schimbat până terminăm cina. 

Faza tare e că după ce se ridică și pleacă, Rick începe și cântă =)))). 

Mai era o replică, de fapt sunt foarte multe, dar asta m-a amuzat tare de tot. Toată scena de la cină e criminală. Trec peste detalii. Vine fostul prieten al viitoarei lui soții, Cole care îi salută pe toți într-un mod foarte elegant, cu aere de gentleman, și după ce termină cu toți în afară de Rick 
și Debbie zice:

”Debbie... and aaa...” și zice Rick - ”Bond, James Bond!” =))))))))))) 

Gata, nu vă mai povestesc că vă fac inima neagră. Sunt unele filme, mai vechi care sunt absolut fabuloase, cume  și ăsta. În 2008 s-a mai făcut unul The Bachelor Party - The last temptation, dar nu s-a ridicat la standardele celui din 1984. Vi-l recomand. E un film care trebuie văzut neaparat.