De ce să participi la Drumul Mingii?

Dacă îți place fotbalul, sunt absolut sigur că motivele pentru pentru care trebuie să participi la Drumul Mingii chiar nu mai contează. Am fost foarte încântat când mi s-a propus să susțin această campanie așa că vă îndemn și pe voi să faceți la fel. Nu mă refer în special doar bloggerilor, ci tuturor care mai trag câte un ochi pe blogul meu - rog pe toți cei 7 unici, care nu sunt bloggeri să caște bine ochii la ceea ce urmează să scriu în continuare :)). M-am gândit că ar fi frumos să enumăr câteva motive pentru care Drumul Mingii nu ar trebui să te ocolească. 

- E o idee genială - cel puțin ala mi se pare mie :D
- Ocazie unică de a alerga cu o minge la picior prin oraș, într-un cadru organizat
- Blitz-uri, interviuri, fete... :)) 
- Șansa de a te face remarcat - sper să nu-mi furați ideea, adică aceea de a nu lăsa mingea să cadă cât timp vă aflați pe drumul mingii - totuși, puteți încerca altceva, iată câteva idei: 
      - puteți încerca conducerea mingii cu ochii închiși
     - puteți încerca conducerea mingii cu spatele (asta nu a fost ideea mea - @Lucian_Marin pledează vinovat pentru această idee
     - puteți ținti indicatoarele rutiere sau alte diferite obiecte aflate pe marginea drumului și să-l faceți uitat pe Remy Gaillard - atenție la radar :)) - ideea asta nu e prea indicată, pentru că totuși, țara în care locuim se numește România nu Brazilia :)) 
     - etc. - mai gândiți-vă și voi :D
- ai și ceva de câștigat, la propriu - Cum crezi că ți-ar sta numele în GSP la cronica articolului despre finala Cupei României Timișoreana? Acesta, dar și alte premii (mingi, tricouri, treningu-uri Puma, etc) așteptă să fie câștigate. 
- mai schimbi și câteva pase cu ceilalți participanți
- ce să vă mai zic? :)) 

Dacă te-am convins întră pe Drumul Mingii, crează-ți cont - te poți loga cu contul de facebook, deci e simplu de tot. Completezi cu datele tale și bineînțeles, traseul pe care vrei să alergi, plus încă unul de siguranță - deci se face tot posibilul să nu rămâi pe dinafară. Pe urmă nu-ti mai rămâne decât să te promovezi și să strângi cât mai multe puncte. Mai multe detalii găseși în regulament

Dacă nu te-am convins, eu zic să-ți faci totuși cont, chiar dacă nu participi, pentru că sigur se găsește un prieten care așteaptă să fi susținut. Ce-ar fi să începi cu mine? :)))) 


sursă foto: fotbaladevarat.ro 

Urmează un comunicat important pentru blogorime:

Acum că avem și un reprezentant oficial al blogosferei în această campanie, adică cine altul decât Chinezu, m-am gândit să vă stimulez și eu cumva să susțineți această campanie. Toți cei care o să scrie despre Drumul Mingii, o să apară în blogroll (la mine pe blog desigur) la secțiunea Mingicari pe uliță. Pot afla mai simplu dacă puneți un cc @daninhodj pe twitter la mesajele care conțin linukl spre articolul respetiv. - poate îmi dai și un follow :))) SAU îmi lași un coment pe blog cu linkul păstării! 

Că tot veni vorba de bloggeri, de când am aflat de campania asta, mă tot gândesc la ceva destul de interesant. Mă gândesc la un meci între Echipa Suporterilor și o echipă formată din bloggeri... Dacă nu official, adică dacă n-o să facă parte din campanie, măcar, așa neoficial, noi de capul nostru :)). Cu suporterii, aranjez eu, nu-i bai! :))) - acum știti de ce nu pot dormi noaptea și scriu pe la 3 dimineața pe twitter :))

Tu te-ai înscris la Drumul Mingii?