Gaz Metan - Unirea văzut din tribuna a II-a

Ce să și faci într-o zi de duminică în care s-a nimerit a fi și sfânta sărbătoare a Paștelui... mergi pe stadion! Așa am făcut și eu din prea multă plictiseală, dar și pentru că vremea a fost numai bună pentru a urmări un meci de fotbal. L-am tot zăpăcit pe @adriano_qld să mergem și s-a conformat. 

Am calculat radiațiile solare și am zis că Tribuna a II-a e cea mai bună soluție și acolo ne-am așezat. Crainicul vorbea întruna dar nu cred că-l asculta cineva. Nici spartul semințelor nu mai e ce era odată. Poate ar fi fost dacă pungile (6 lei/bucata) nu s-ar fi epuizat atât de repede. Hai că am prins și noi o pungă (ultima) la 4 oameni + alți 2. 

Începe meciul! Ai noștri s-au arucat în atac chiar de la începutul primei reprize. Cei de la Unirea bubuiau mingea în față de câte ori aveau ocazia. Și un copil de 10 ani își putea da seamă că au venit să se apare și poate să scoată un 0-0. Lupii negrii nu prea au reușit să fructifice nimic până în minutul 37. Dan Roman ar fi fost un jucător foarte bun dacă nu era slab. Bawab nu știu ce tot căuta prin iarbă. Spectatorii îi doreau pe Pană în teren după un stop impecabil. Eric s-a uitat și el la Messi pe youtube (i-a ieșit un călcâi de toată frumuseștea, da în adoua repriză). Pârvulescu și-a arătat altruismul, încercând să paseze în loc să țintească poarta. Pleșca putea la fel de bine să ia un loc în tribună și să-și înurajeze colegii. 

Alex Munteanu dă mingea pe lângă Cernea și crainicul stadionului urlă mai ceva decât la prezentarea lui Florin Călinescu. Gata am scăpat de griji. Încep miștourile în tribună. Vine și pauza... Na să vezi tu acum reuniune de clasă (clasa de liceu). Am început poveștile... era prin minutul 76 (dacă am văzut bine) când ne-am dat seama că a început meciul. Oricum, cartea era jucată. Unirea se bucură de ultimele meciuri din prima ligă și poate de existență. 

Întră Lițu - le zic la ăștia - să vedeți că dă gol ăstă - băi și a dat :))

S-a fluierat și am plecat acasă!