Real Madrid - Barcelona și vrejul de fasole!

Nici măcar în filmele SF nu am văzut așa ceva! S-au bătut ăștia mai ceva ca în cel de-al doilea război mondial. Deci Murinho a aruncat o sticlă de apă Bucovina de 2L fix pe chelia lui Pepe Guardiola după ce acesta din urmă i-a arătat degetul mijlociu și asta chiar înainte de începerea meciului. De altfel, meciul nici nu a început. S-a intrat DIRECT în minutul 40... dovada o aveți mai jos: Captura foto: UEFA.com

Hoze Pinto a fost învoit de arbitrul partidei pentru a merge la baie pentru a-și satisface niște nevoi personale - probleme cu instalația... WERBUNG! Nu a mai avut răbdare pentru ultimul fluier al primei reprize și s-a dus... DE TOT! 

Între timp pe margine, cei doi tehnicieni jucau friptea... doar că Guardiola nu a respectat regulamentul și a fost exilat pe Insula Sf. Elena - așa se numește zona tribunei în care s-a dus. Pentru că Sergiu Ramos nu a fost lăsat de conducerea Barcelonei să-și taie mielu de Paști, l-a confundat pe un adversar chiar cu mielul lui și i-a tăiat piciorul... LPFu l-a suspendat pentru meciul viitor. Pepe afrima încă de la începutul meciul că este taur, citez: Sunt taur! Sunt taur! Arbitrul a fost de acord și i-a arătat roșu... cartonașul roșu.

Messi s-a supărat și chiar a început să plângă după ce coechipierii nu i-au dat mingea. Atunci s-a gândit să fure una chiar de la un coechipier și... alergând el de furia colegilor, până să-și dea seama, a ajuns cu ea în poarta adversă cu minge cu tot. Văzând ca acest lucru îî bucură pe colegi, Messi s-a gândit să-i mai binedispună o dată și le-a cumpărat câte un PlayStation3... În tot acest timp jucătorii Realului aplaudau spectacolul din teren (în ambele sensuri).