Cu cine mă văd la Brașov pe 24/25 mai?

Pe 25 mai voi fi prezent la Brașov pentru cel mai important derby al fotbalului românesc, Steaua - Dinamo. Este pentru prima dată după 21 de ani de când cele două formații nu s-au mai întâlnit într-o astfel de ipostază. Ultima finală Steaua - Dinamo s-a jucat în 1990 pe stadionul 23 august, viitorul National Arena și s-a termiant cu victoria dinamoviștilor, cu un un set de tenis, 6-4. Premieră absolută pentru mine este că voi fi prezent pentru prima dată de când m-am născut, când voi fi în tribunele stadionului la meciul dintre cele două echipe. Pentru cine nu știe, sunt stelist... sper să nu mă trezesc cu unfollow-uri pe twitter și unfriend-uri pe facebook acum că m-am declarat.. :)) 

Pentru prezența fizicului meu acolo trebuie să mulțumesc sponsorului principal al Cupei României, Timișoreana, care a vrut să-mi mai facă o bucurie, atât mie cât și celorlalți băieți (de miliarde :)) ) din echipa cu care am jucat împotriva legendelor înaintea finalei de anul trecut. 

Pe 24 mai vom juca fotbal și vreau să invit și eu cu această ocazie, toți bloggerii, indiferent de unde sunt, să vină la caravana Timișoreana instalată la Brașov să tragem un fotbal. Câțiva și-au anunțat deja prezența la Chinezu pe blog. Sper să fim cât mai mulți bloggeri să arătăm ce știm! 

În dimineața zilei finalei voi alerga pe Drumul Mingii de la Sfântul Gheorghe la Brașov alături de Doru, Sammy și Adi Donca, băieți din echipa suporterilor de anul trecut.