Filme care trebuie văzute!

Friends with benefits

E clar că dacă joacă Justin Timberlake nu poate fi decât un film reușit. Povestea pare una destul de interesantă. Doi prieteni, un el și o ea decid să nu-și implice sentimentele în relația „de prietenie” pe care o au și să se rezume doar la sex.  Finalul e cam previzibil dar cu siguranță acest film nu trebuie ratat!


Take me home tonight

Ce nu face un băiat pentru a impresiona o fată? Americanii sunt foarte inventivi când vine vorba de a impresiona, adică sunt printre cei mai buni mincinoși. Evident că e vorba despre o poveste de dragoste la mijloc că nu se putea altfel. Din ce am văzut în trailer, merită văzut.


Source code

Dacă primele două au fost comedii romantice, Sorce code este un thriller de excepție. Povestea mi se pare super tare, deșii pare cunoscută. Schimb de identăți și multe confuzii. Source code e clar de văzut!


Bad teacher

Următoarea recomandare este tot o comedie. Cameron Diaz și Justin Timberlake joacă în filmul ăstă. Mai e nevoie de alte comentarii? P.S. Nu sunt un mare fan al Cameroanei :D


Hop

Chiar dacă a trecut Paștele, Hop e un film pe care nu contează când îl vezi. Important e să-l vezi! Îmi palce la mult cum vorbește Hop, pare un englez autentic. Presimt ca o sa fie si un Hop 2 pentru ca succesul e prea mare.


Crazy, Stupid, Love

„Virginul de 40 de ani” învață să agațe femei... sau să-și recucerească soția. Nu mi-am dat seama din trailer.


The three musekteers

Mai mult ca sigur că povestea celor 3 mușchetari vă e foarte cunoscută, însă acest film vine cu efecte noi. Eu zic că e de văzut!Something Borrowed


Comedie romantică... În căutarea liubirii. Pare fain!