Se semnează ORANGE ROMANIA ca sa dea țepe cu ajutorul mesajelor!

„Felicitari! Orange Romania v-a desemnat castigatorul unui premiu de 5.000EUR si un NOKIA N95 pentru mai multe detalii apelati nr 0742391326 Exp: ORANGE ROMANIA”

Fix așa arată un mesaj primit de la nr. 0742 391 326 în această dimineață. Nesimțiții... m-au mai și trezit. Ce oameni... :)))

Credeam că s-au lecuit cei cu practicile de genul ăstă dar se pare că încă mai există fraieri, că altfel nu văd un motiv pentru care ar apela la o astfel de înșelătorie. Cât de idiot poți să fi să crezi așa ceva? Sau s-au gândit că oi fi vreun bătrânel de 67 de ani, că ăia cam bagă botu (no offense), dar mai sunt și alții. 

Să fie clar: 
1. Nu ai cum să fi desemnat câștigător al unui premiu atât timp cât nu participi la niciun concurs. Că tot e vorba de Orange, e adevărat că sunt prostiile alea de la 123 cu puncte și alte minuni, dar dacă e să câștigi acolo, trebuie să participi, să aduni puncte și ce mai tre să faci. Găsești aici mai multe detalii dacă ți-am stârnit curiozitatea. 

2. Expeditorul unui mesaj Orange trebuie să fie de forma 123, Orange sau ceva de genul.  Adică acolo la Sender să apară 123 sau Orange. De altele nu știu că eu numai de la senderii ăștia doi primit mesaje (STILL ȘI GROUP). Mai e un număr, 448, dacă nu mă înșel - deci tot din 3 cifre. 

3. Înainte de a-ți cofirma revendicarea premiului, dă un search pe Google sau mai bine mergi la un Orange Shop și întreabă - cred că așa e cel mai bine. 

4. Nu am câștigat niciodată la Orange (că n-am participat) dar în mod normal ar trebui să primești un telefon de la ei. Dacă ți se cere să „oferi” ceva (cum ar fi să le dați coduri de reîncarcare sau alte foloase), e clar ca wallpaperele din Windows 7 că e țeapă. Nu e nicio logică în chestia asta. Adică tu ai câștigat DAR pentru a intra în posesia premiului trebuie să scoți ceva material plasticat din buzunar. 

5. Mai citiți o dată primele 4 puncte! :))

Hai noroc la concursurile Orange!