Tu unde arunci gunoiul?

Logic și normal ar fi să-l arunci într-un coș de gunoi... Dar ce faci când nu găsești niciun coș de gunoi? Păi în buzunar, în mână, sau pur și simplu îl arunci pe jos... Și ne mai mirăm de ce sunt atâtea gunoaie pe străzi. Bine, că unii așa s-au învățat, cel mai probabil pentru că nu au găsit un coș de gunoi prin apropiere. 

Eu m-am plimbat azi cu o doză de energizant după mine cam un km pentru că nu am găsit un coș de gunoi. Am fost la Mădălina... e un mini-super-market la noi ici șa în Mediaș, în cartierul Gura Câmpului și după ce am luat ce trebuia să iau, m-am întors acasă. Am golit doza cam pe unde începe strada Marțian Negrea, sau Partizanii Păcii, după cum o știe toată lumea. Și pana mea, unde să arunc doza goală că nu era niciun coș de gunoi. N-am vrut s-o arunc pe jos, cum să fac așa ceva. M-am plimbat cu ea în mână până am ajuns aproape de casă. Cred că lumea care m-a văzut credea că adun doze. :| Am ajuns în sfârșit la capătul străzii... S-a nimenit să am aparatul foto la mine și am shotat o poză.Bine măcar că avem tomberoane de colectare selectivă... Nu mi-am pus capul să văd dacă e chiar selectivă colectarea, dar sper să fie așa. Așa, și unde trebuia să arunc doza de aluminiu super-ușor dintre Sticlă, Plastic și Hârtie/Carton? L-am pus la Sticlă... 

Trec în fecare zi pe lângă depozitul ălă, dar abia acum am realizat că arată ca din Vestul Sălbatic :)) Mai lipsea o liană de-aia împletită în forma sferică și puțin vânt :))