Într-o zi de vineri la fotbal

Că tot e vineri azi şi merg la fotbal pe la 17:30 cam aşe şi că m-am întâlnit cu un fotbaliator în trmavai zilele trecute şi am râs ca la circ de-o fază, şi pentru că n-ai mai râs de mult şi pentru că în ultimul timp am scris cu duiumul şi am pus doar muzică pe blog, trebuie neaparat să vă zic o fază tare din fotbal.

Era în ziua când trebuia, împreună cu @mihaivoiculescu, să ne întâlnim cu @Make2000 la un tuitmit în Brno cam pe 17 aşa, doar că ne-am întâlnit mult mai târziu, adică după 20... Şi ce era să fac? Pe la 17:30 mă gândeam că alţii joacă fotbal şi eu stau acasă... N-am stat prea mult pe gânduri şi am luat-o la fugă! Am ajuns pe la ora 18 şi ceva. Deja băieţii erau transpiraţi rău de tot. După vreo două minute de când am ajuns la teren (sală), se autofaultează unu şi urlă de parcă ar fi fost într-o gură de şarpe. Băiatu a mai avut probleme ci ligamentele şi repeta întruna - I am fucked up! Mai că nu plângea băiatu... Ne-am adunat toţi în jurul lui, unii mai disperaţi, cu mâinile în cap că s-a nenorocit ălă... Unu era mai disperat decât toţi, un tunisian! Fuge ăsta repede afară şi după vreo două minute se întoarce. Accidentatu se văita pe jos, restu îşi dădeau cu părerea... Tunisianu calm, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic: - It's OK, I called the FIREMEN!

Deci deci deci atmosfera aia de agonie s-a transformat în extaz!!! =))))))))))))) Până şi ălă care era întins pe jos a început să râdă. După ce îşi revine, îi zice: - WTF man? Why did you called the firemen?

Da tunisianu (probabil că nu s-a prins) zice: - Dont worry, everything it's going to be fine! They are on the way! =)))))

Îl întreb: - Are you sure you called the firemen and not the ambulance?  Face nişte ochi mari şi zice firemen! =))))))))

Am râs mai ceva ca la Singur Acasă 1 şi 2!!! :)))) Accidentatu îi zicea tunisianului să meargă să anuleze intervenţia pompierilor şi ăsta zicea că sunt pe drum deja şi că nu mai poate face nimic! :))) Mai ceva ca în filme. Până la urmă accidentatu a fost dus cu maşina la urgenţă de un băiat. Nu ştiu dacă au sosit pompierii sau nu, dar pe tunisian nu l-am mai văzut în ziua aia:))).

Nu ştiu nici acum dacă a chemat ambulanţa sau pompierii, dar îl întreb azi dacă vine la fotbal! :))