Cupa bloggerilor ediția a 2-a... fără bleggeri!


Am tot driblat subiectul #cupabloggerilor în ultimele zile pentru că mi-e al naibi de greu să scriu despre el. Mi-e greu pentru că...Hai s-o luăm în felul următor: 


Comunicat neoficial al căpitanului echipei bleggerilor!

Cu extrem de mega multă durere în inimă și-n suflet și-n adidași și cu un infinit (la putearea a 2-a) regret, vă anunț că ediția de anul acesta a Cupei Naționale a Bloggerilor la Fotbal care se va desfășura în perioada 15-16 octombrie 2011, în cetatea celei mai noi și mai seducătoare arene din România, Cluj-Napoca, va duce lipsă de cel mai (ne)important spamist de pe twitter după...  - huuuuuuăăăăă, am ajuns pe locul 66 în topul spamiștilor de pe twitter - obișnuit să fiu constat în primii 10 - cred că e din cauza interenetului din Cehia, plătesc cel mai rapid abonament de pe piață - abonamentul melc - Așa! 

Cu alte cuvinte, îmi pare rău că n-o să vă mai stric toate pozele, că n-o să mai fac galerie la bloggeri inexistenți, că nu mai dau autografe la fane, că n-am să stau pe capul tuităristelor până la 3 dimineața în cameră să le beau Pepsiu, că n-o să vă mai iau medaliile, că nu vă mai mănâncă nimeni pizza, că nu mai are cine să stea  în fața televizorului când e meci, că nu mai are cine să lase robinetul deschis toată noaptea la hotel, că nu mai are cine să polueze fonic fondul sonor din sală (sau unde s-o juca) - nu știu dacă merge Oana Brătilă, în caz că va fi acolo, retrag ultima afirmație :)). Motivele sunt multe și aș găsi câteva plauzibile rău de tot cât bate @adriano_qld din palme. Totuși vreau să anunț că echipa mea va fi prima înscrisă la ediția a 3-a a cupei bloggerilor, dar cu excepția de a fi anunțați cel puțin cu 15 zile înainte! :) Sper să câștige tot Cluju lu @ciulea și viitoarea ediție să se joace tot acolo, să văz și yo arena minune + că știu o grămadă de lume din Cluj (din online) și tare mi-ar plăcea să-i cunosc face to face. 

Brb, mă duc să arunc găleata că s-a umplut cu lacrimi! 

Zback! Păcat că nu s-au înscris mai multe echipe. Sunt sigur că o să fie tare frumos, dar pun pariu că ediția a 3-a va fi mult mai tare! 


La ediția trecută, am făcut furori cu echipa bleggerilor (în tribună). Ediția asta o să facem furori (pe twitter) :)). 

Forzza Cluj (cu sau fără Ancada!) !!! P.S. Mariusică, să dai un gol și pentru mine!