Olympia, Miss Cehia 2012, Vankovka, Brno
Pe la ora 12, 12 și ceva, m-a trezit Ritesh (colegu de ap.) după care n-am putut să mai dorm fără nevastă-mea împreună în pat fiindcă s-a declanșat o extorsiune a unui degajament al unui vis că batman, batman, batman. Că avem locuri și oameni de văzut și lucruri de cumpărat. Abia am apucat să mă spăl pe față și pe dinți... că na, se grăbea omu, e în tura de noapte! Mai mult adormit decât treaz, am plecat spre Olympia - un mini city mall de-ci din județ. 

Cu ceva timp în urmă am fost cu un coleg de pe tură la Vankovka și am trecut pe lângă un magazin de parfumuri și am intrat să vedem ce au pe acolo... Am făcut niște teste (ne-am parfumat încheieturile cu toate parfumurile pe care scriau test) dar unu dintre parfumuri m-a înnebunit de-a dreptu. După două zile încă puteam simți mirosul. Mi-a plăcut atât de tare că am zis că  îl iau cu prima ocazie... Și cum trebuia să așteptăm vreo 10 minute pentru autobuz, am zis să intrăm 5 minute să-l iau. Și l-am luat doar că am stat o oră și ceva :)). Aveam și motive să stăm atât... În mall la Vankovka sunt preselecții pentru Miss Cehia 2012... Nu știam după care să mă uit! Una mai faină ca alta!!! Programul începea pe la 15. Am zis că mergem la Olympia și ne întoarcem să vedem missele! 

Aaa... parfumul e Jean Paul Gaultier ”Le Male”. În plus, era și la ofertă :D. De la 1190, a scăzut la 830 de coroane. Am făcut duș și tot îi mai simt mirosul! Cred că mă ține până la Crăciun :))) 

Jean Paul Gaultier ”Le Male” : 830 Kč
Smelling good: Priceless

Cel mai important lucru pe care trebuia să-l cumpăr a fost niște adidași de iarnă. Mai mult pentru asta m-am dus. Dar până să-mi iau adidașii, ne eram o foame de crăpam :)). Ritesh avea două cupoane la Subway. Adică iei un sandviș și primești unul gratis. Fu bun de numa! Am zis că nu-mi mai tre mâncare o lună :)). Fix lângă Subway era un magazin cu produse de igienă și cum pe listă aveam un șampon anti-mătreață, am zis să intru să caut un Clear ceva. Cehii nici nu au auzit de Clear așa că mi-am luat Syoss. Sper să mă scape de mătrață. Mi s-a terminat Clearu cu care am venit din România și l-am schimbat cu unu Fa.. Fix pix. Mi-a făcut mătrață. Acum sper să mă scape Syossu de ea. Să vedem ce poate. Zice că după 6 spălări, o să arat că ăla din reclamă. Mi-am mai cumpărat o umbrelă că n-am și un săpun de lichid de mâini. N-am chef să caut chitanța să vă zic cât a costat, că oricum e neinteresant :)). 

Syoss: 124  Kč
Păr fără mătrață: Priceless

Următorul magazin care ne-a ieșit în față a fost Marks & Spencer. Nu știu dacă ați auzit de el. Eu nu până acum :)). Și îmi zice Ritesh de o geacă pe care și-a cumpărat-o și despre care am zis că e faină și zice. You remember my jacket? I bought it from Marks & Spencer! Am zis, OK, letțs see what can we find here. Băi, Până nu a văzut omu toate produsele din M&S n-a plecat. Fetele sunt munciună pe lângă el :)). Mă rugam de el să pelcăm odată. Am stat vrea oră sau mai mult. Mi-am găsit niște blugi, bineînțeles la reducere :)). I-am probat. Nu mi-au fost buni. Am probat altă pereche. I-am cumpărat.

Blue Harbour Jeans: 469 Kč
Looking good: Priceless

Am zis gata! Adidași next! Văzusem ultima dată când am fost la Olympia o pereche Adidas super tare, dar mai mult de toamnă decât de iarnă și am zis să mai aștept. Poate le mai scade prețul sau poate aduc ceva nou. Am avut dreptate cu prețul. De la 1200 Kč a scăzut la 999 Kč, dar tot nu i-am luat pentru că înainte de Deichman (că acolo erau) am intrat la Bata! De ăsta sigur ați auzit. Eu știu de el din reclamele de pe mariginea terenurilor de la meciurile din campionatul spaniol. Credeam că e firmă spaniolă, dar surpiză, e CEHĂ! Greu m-am lăsat convins că e cehă. Mai aveam un pic și luam bătaie :)). Nu știu dacă ați auzit de firma Merrel, dar adidași de-ăia mi-am luat. Aveam 3 perechi pe listă. Ăia adidas din Deichman, o pereche tot din Bata, tot Merrel și asta care mi-am luat-o. Faza tare e că mi-au dat garanție pe ei DOI ANI!!! Dacă joc fotbal cu ei și îi fac varză oare mi mai schimbă? :)) 

Merrel Continuum Vibram Gore-Tex: 2399 Kč
Picioare calde la iarnă: Priceless

În apropiere de Bata, e InterSport... N-ai cum să nu dai o tură prin el. Și am intrat. Caut de o vreme bună o bluză tip geacă cu Barcelona. Am văzut pentru copii și sigur tre să fie și pentru adulți și am zis că poate au adus, dar din părți. În schimb mi-a luat ochii o bluză de-aia cu glugă me-se-ri-e. Am zis că și mor dacă nu o iau!!! :))) Am luat-o că prea bine îmi stătea în cabina de probe. 

Bluză Adidas cu glugă: 899 Kč
Looking good: Priceless

P.S. Mi-a zis Irina acum pe mess că HOODIE se zice la bluza aia cu glugă!  

M-a înnebunit Ritesh cu catleru lui (înfierbător pentru apă), da mă înnebunește de când ne-am mutat în noul apartament vechi și am zis să mergem la ElectroWorld care era la 179 de pași de InterSport. Ne-am dus la ElectroWorld și tot nu și-a cumpărat! :))) Că mă tot uitam pe acolo, mi-am adus aminte că ieri vorbeam pe mess cu ai mei și nu mă auzeam și am zis că hai să-mi iau niște căști cu microfon. Și mi-am luat o pereche Logitec, firmă care m-a dezamăgit. Acum mai bine de o lună mi-am luat un buffer mic cu două boxe. A doua zi n-a mai mers bufferu :)). La mine e ceva obișnuit când vine vorba de sisteme audio. 

Logitech Stereo Headset H110: 299 Kč
Yahoo calls: Priceless

Aaaaaaa!!! M-am jucat cu un iPad, sistem Macintosh, am tot desenat cu degetu și am ajuns la iconița cu Yahoo Messenger... Ritesh îmi zice că nu merge netu pe el. Yo marele ștecher, cum că batman batman batman. Din trei mișcări am fost pe mess. Am zis că, hai să testam webcamu :)))). Aveam două offline-uri. Unu de la Kla_woo și i-am scris ceva înapoi. S-a nimerit să fie pe invisible. S-a nimerit (vorbind dpdv abstract că tot timpu e pe invisible în întotdeauna on :)) ) să-mi răspundă înapoi. Și am făcut o Video Conf... Se uita lumea la mine. Ritesh se prăpădea de râs. Am închis repede. Mă sună Kla_woo =))))) Îi zic - Îs în magazin pe un iPad băăăăăăăă!!! :)))). Nu știu cât a înțeles. Căutam disperat opțiunea SIGN OUT! Am găsit-o și dus am fost! :))))


Gata cu Olympia că mă apuca dimineața și tot nu termin de scris! Next destination! Preselecția Miss Ceska 2012 la Vankovka!!! M-am dus și yo la una să fac  o poză... La cine credeți că m-am dus? La Miss Cehia din 2010! =))))) Faină de numa! Credea că merg să-i cer autograf =))))) Yo îi zic, I just want to make a photo with you! Ea mă întreabă de CD, yo habar n-aveam despre despre ce CD. Lângă standu cu frumușeți pe metru pătrat era un magazin de electronice. Ritesh a zis că nu merge acasă fără catleru lui :))). Și ne-am dus acolo. Și-a cumpărat în sfârșit! Am ieșit, în fața noastră iar Missa din 2010. Mă tot uit la ea, credeam că e de la vreo televiziune. Yo vrăjeală în capu meu mă duc s-o întreb cum o cheamă să-i dau un tag pe facebook! :))). Îmi zice că e fost Miss și că în prezent e cântăreață. Mi-a căzut fisa în sfârșit pentru faza cu CD-ul :))). Iar mă întreabă dacă vreau CD. Ce era să-i zic după ce de vreo 3 ori i-am zis că nu vreau CD :))). Am zis OK, give me one! Da poster cu mine nu vrei? OK, dă posteru, nu mai vreau CD :))) A început să râdă. Că ești sigur că nu vrei să mă auzi cântând? Îi zic, ok, ok dă și CD-u :))) Pana mea, are TREI MELODII pe el :)).