Cum îți strică social media viața!

Încet încet devi dependent de mediul ăsta social, dacă nu ești deja! Ai cont pe facebook, google+, twitter, blog/bloguri, tumblr, linkedIN, și nu știu, mai voi. Puținul timp liber pe care îl ai, în caz că lucrezi, îl petreci în fața monitorului. Și masa o servești în fața monitorului (dacă greșesc, let me know). Din când în când mai iei laptopu cu tine li la budă să nu cumva să pierzi ceva interesant. Ai 17 taburi deschise, ești atent să nu cumva să treacă ceva neobservat. Stai cu F5-u pe site-uri gen gsp.ro, prosport.ro, libertatea.ro, can-can.ro și care mai sunt să nu cumva să apară o știre fără ca tu să n-o fi citit. Ai și messul deschis, doar așa, să știe lumea că ești online, chiar dacă îl folosești din ani în Paști. 

technorati.com

Nu ai mai ieșit din casă de nu mai știi când. Noroc că trebuie să mergi la chioșc, alimentară, magazin să-ți mai iei câte ceva să nu mori de dezhidratare. Abia îți mai recunoști vecinii din cartier. Îi saluți din politețe sau deloc pentru că abia s-au mutat în cartier. Ai în schimb mii de prieteni virtuali care au aceiași viață ca și tine. S-ar putea să ai și o relație sau mai multe online, exclusiv online. 


Mișcare faci doar în jocurile video (FIFA, CS, Warcraft, etc, voi le cunoașteți mai bine). Arăți bine doar în pozele editate în photoshop pe care le încarci pe facebook și aștepți Like-uri. 


Ai făcut bătături la fund și cocoașă la spate de la atâta stat pe scaun. Te ridici doar când situația (aflată în stare gravă - faci pe tine, ți s-a lipit burta de spate de foame, etc) ți-o cere.

Acum să nu zici că nu te regăsești în rândurile de mai sus. E imposibil să nu te regăsești măcar în câteva! EU nu fac nicio excepție. Am noroc că tre să merg la lucru, ies la fotbal, merg  la sală (1, 2, 3 - 5 ori pe săptămână), prin oraș (abia ce am descoperit un labirint subteran în Brno), când mi-e lene să-mi fac de mâncare... etc.