daninho și blogurile


Nu mă întrebați câte bloguri am că nu știu :)). Știu că de azi am cu unul în plus: gazetaprosporturilor.blogspot.com! Aveam de mult ideea asta, dar Adriano n-a mai avut răbdare și doar ce îmi zice: am făcut un blog... :)). 

E un blog de pamflete, că la asta ne pricepem cel mai bine. N-am vrut să facem chestia asta pe tikitaka.ro sau pe microbisme.com pentru că alea se vor mai serioase. Apropo de tikitaka, cantonametul se apropie de sfârșit! :D 
Deci sunt băgat în bloguri până în gât. Cam atât de multe (bine că unele sunt așa de teste, deci nu le mai pun la socoteală...) :

2007 - zoom.weblog.ro - ăsta a fost primul meu blog. De fapt trebuia să fie un blog de echipă (5 bucăți). A fost primul contact cu web 2.0 Se întâmpla prin martie 2007 în timp ce participam la Olimpiadele Comunicării. Știu că era Florin Grozea (ălă de la Hi-Q) care ne tot îndemna să ne facem blog. Și am făcut. Am scris vreo 3, 4 articole și a intrat î moarte clinică! :))

2008 - daninho.dj.blogspot.com - al doilea blog. Și de data asta scopul pentru care mi-am făcut blog era participarea la Olimpiadele Comunicării, ediția 2008, secțiunea bloguri (persoanale). Evident că nu am câștigat nimic :)). Știu că a câștigat Ligia Adam (kidha7) și a lăudat-o mult Moraru (ălă de la X Factor) și chiar i-a oferit libertatea de a posta pe blogul lui. În fine! Apăreau tot mai multe bloguri și asta m-a făcut să scriu în continuare. 

2008 - zoom-reloaded.blogspot.com - al treilea blog. De fapt l-am creat în aceiași perioadă cu precedentul. Ăsta chiar a arătat blog de echipă. Bineînțeles că aceiași competiția a stat la baza creării lui. Evidet că nu am câștigat nimic la secțiunea bloguri nici de data asta. A murit la scurt timp după termianarea Olimpiadelor Comunicării. 

2009 - mediasindex.blogspot.com - căutam la orizont bloggeri medieșeni dar nu găseam niciunul. Nu se putea să fiu chiar singurul. În câteva luni am găsit vreo 5, și fără articole. Au început să apară... am „furat” fără să vreau ideea cu Sibiu Blog Index. Acum sunt 166 de bloguri (o să fie 167), dar multe dintre ele nu au mai fost updatate de mult. Mă tot gândesc să le șterg, dar mă gândesc că poate e mai bine să rămână acolo. Oricum nu încurcă pe nimeni. 

2009 - onyewu.blogspot.com devenit ulterior microbisme.com - al cincilea blog. Primul blog de sport. Aveam nevoie de el pentru că prea inundam blogul (daninhodj.blog...) cu articole din sport. Știu că am primit un comentariu de la o fată ceva de genu: dar tu nu te mai saturi să scrii despre fotbal? :)). Păi ce să fac? Mă mai satur și eu. L-am luat pe Adriano și am început circul... 

2009 - titanya.blog.com - al șaselea blog (cred). Nu știu care a fost primul dintre ăsta și onyewu. L-am făcut să scriu tot ce nu scriu pe daninhodj.blog... și mai mult decât atât, am vrut să-l fac unul internațional, adică cu useri de prin toate colțurile lumii. De ex. Adriano a vorbit cu niște chinezi (pe vremea aia era în Australia), eu am vb cu o belarusoaică, cu un algerian, un iranian, o poloneză, și nu mai știu. N-a mers, am renunțat la el și am rămas doar eu cu Adriano... Îmi pare rău că nu a mers cu Aj Blue. Neînțelegeri financiare între ea și Adriano :))).... Ea a debutat solo! Pentru că platformă era destul de des inaccesibilă am trecut pe wordpress. Am trecut pe wordpress că prea toată lumea îl lăuda și încă îl mai laudă. Eu rămân la părerea că nu se compară cu blogger

2010 - titanya.blog.com = t1t4ny4.wordpress.com am scris un timp, apoi l-am cam lăsat să prindă rădăcini. 

2011 - tikitaka.ro - cel mai tare proiect de până acum în care am fost și sunt implicat... Totul a început pe twitter, apoi pe tiny chat și tot așa. Cred că știți de haștagul #IlvreilaSTEAUA... Numărul vizitatorilor creștea în fiecare zi până într-o zi când a intra un cal în el... dar l-am scos! Din echipa eurofantastică fac parte (deocamdată doar eu și Alex_Tikitaka, până îl punem pe picioare din nou): Narcis, Adriano, Clllaudiu, Beni Ono, Adina, CataliW, Cosmin Ciortan, cosminst, Daniel Preda, Gabriel Niță, George, Ionuț, Ionuț Greere, Liviu Manolache, Marius Dumitrescu, Mucală, Rogojan Vasile și Adrian Eugen. Au mai fost și alții... 

2011 - MediasLIVE.ro - nu e chiar blog... Aveam de mult în cap ceva de genul. Pe vremea aia nu exista Medias Info, Monitorul de Medias (online), sau altele. Oricum, mai bine mai târziu decât niciodată. Proiect început cu Feri Teglaș, Vasile Antipa, Mircea Hodârnău, Daniel Dăbăcan, Adriano, Teofil și Cristina. Crește încet dar sigur! :). Asta a fost ideea inițială: municipiul-medias.blogspot.com

Alte bloguri/site-uri:


2006 - x-stream.radio.tripod.com - primul contact cu lumea din spatele paginilor web. Era prin 2006, pe vremea când turam non-stop x-stream.radio. A mers doi ani încotinuu. Site-ul nu l-am șters că vreau să-l arăt nepoților. Nu am șters niciun blog/site.


2006 (?) - daninhodj.webs.com - tentativă de site. Am făcut Intro din el! Puneam cursuri de la facultate pe el pentru că mi se părea că pot învăța mai ușor așa. Am șters tot și a rămas ce se vede acum. 

2009 (?)- x3mtube.blogspot.com - un blog unde adun cele mai interesante videoclipui, mai mult amuzante. Nu prea am avut timp de el...

2009 (?) - x3mmusic.blogspot.com - blog de muzică - o încercare de a posta toate playlisturile mele de pe youtube + altele. Am cam uitat și de ăsta. 

- mai am pe wordpress vreo două, dar de teste și spațiu.

- mai am pe blogspot încă câteva, dar din nou, pentru teste și spațiu. 

- am mai încercat și alte platforme dar n-am mai intrat pe ele de ani... Cred că cel mai nașpa era ucoz.com și cred că mai e! :)) 

- am mai ținut un forum în tinerețe. Aveam 32 de useri, ce știți voi :))


- mai am un proiect cu un băiat... dar o să dezvălui la vremea potrivită despre ce e vorba, nu de alta dar să nu ne ne trezim cu ideea furată :))