daninhodj.blogspot.com la MBA 2011!

Gata! M-am înscris și eu la ediția din acest an a Mediaș Blog Awards! Am participat și la primele două și am zis să nu stric tradiția. M-am înscris așa, să mai fac de niște vizite :)) Nici nu știu la ce categorie să mă înscriu pentru că blogul ăsta e puțin din toate, adică o tocană veritabilă de nimicuri, adică mai simplu, o panaramă de blog! :) 


Am pus sugestiv titlul articolului daninho la MBA 2011, pentru că fizicul n-are cum să-mi fie prezent în sală, doar blogul aruncat pe vreun slide de .ppt făcut în grabă de Feri :)). Bă, ce să zic! Mă simt mândru că exista așa ceva în Mediaș. Cred că e singurul eveniment de genul ăsta din țară. Adică na, depinde dacă îl comparați cu ROblogFEST. Eu nu-l compar! 

Îmi amintesc de prima ediție... Ne-am adunat o mână de oameni la o masă rotundă (pătrată) și ne uitam unii la alții ca niște babuini! :))) Era liniște. Atmosferă de îmormântare pe la început. Abia dacă vorbeau câțiva bloggerași care se știam dinainte. Apoi vine Feri să ne întrebe ce e ălă blog!!! :)) Știau a noștri! Toți știau :)) Și-au făcut temele.  Aici găsiți poze de la Mediaș Blog Awards 2009!


A urmat a doua edție... Altă viață! Ne cunoșteam. A crescut numărul blogurilor înscrise la 45 dacă nu mă înșel. Au fost multe categorii. Mă uit ce am scris atunci. Cică - „De la viitoarea ediţie îmi doresc undeva la 80-100 de bloguri participante, dacă nu cer prea mult!” - De unde atâta miere! :)) Am tras  la .ppt-ul de prezentare toată noaptea și tot nu l-am terminat. Știu că înainte cu vreo două ore încă lucram la el :)). 


Acum urmează a treia ediție... și cea mai tristă din ele pentru că n-o să fiu și eu acolo dar sper să vă văz pe net en direct. No gata că devine lacrimogenă treaba! :)) 

Hi, succes tuturor, adică distracție plăcută! 

Să copiez textul magic și gata: