Prima impresie contează: Opt lucruri pe care bărbații le remarcă imediat la o femeie


Am văzut articolul ăstă pe protv.ro, preluat de pe mediafax. M-am gândit să vă scriu adevărul (în cazul femeilor, că bărbații îl știu deja). Oricum, sunt cam 99,9% sigur că articolul a fost scris de o femeie. M-a cam bufnit râsul și nu mă pot abține să nu scriu articolul ăsta. 


Prima dată un bărbat se uită la o femeie la următoarele elemente:  corp, față, sâni, zbuci! Nu știu exact ordinea, dar vă zic eu că la astea se uită un bărbat prima dată nicidecum la ce zic ăia acolo.

 Ce zice protv.ro/mediafax: 

1. Cât de des este părul tău
Cum naiba să te uiți la cât de des e părul ei? Cred că femeile chelioase iasă din calcul :)). Să se fi referit la ce se uită o femeie la altă femeie, că altfel nu-mi explic! :)))) 

2. Dacă zâmbeşti sincer
Pe cine interesează dacă zâmbești sincer sau nu dacă arăți bine la corp și mai ești și faină pe deasupra? Și dacă nu zâmbești sincer ce? :))))) Mai e și pe locul 2. Ai de capu meu!!!


3. Mărimea grupului în care eşti
#Băeștinebun? sau mai bine zis TU ești nebună? Nici prin cap nu cred că-i trece unui bărbat să-l intereseze cât de mare e grupul tău (de prieteni sau de pe facebook, twitter, netlog sau mai șitiu eu) :))). Asta e chiar penală, da rău de tot!!! 

Ar fi fost mai aproape de adevăr dacă ar fi scris mărimea sutienului/bustului sau mai știu eu, dar în niciun caz Mărimea grupului în care ești! =)))) 

4. Tonul vocii
Adică dacă arată ca muma pădurii și are voce super faină, gata, un bărbat te trece pe listă? FAAAAAAAAIL! :))) 

5. Proporţia talie - şolduri. 
Să zicem că aici a cam nimerit-o. Adică trecem cu vederea :)) 

6. Tenul
Chiar nu contează tenul dacă are trăsături frumoase! 

7. Ce este fals la tine
Adică gene false și de-astea... Poate să uită, dar nu știu cât de mult contează la prima impresie. 

8. Ochii
A doua pe care să zicem că a nimerit-o. A nimerit-o pentru că eu mă cam uit după ochi :)). La modul general nu e valabil. Cred că cei ami mulți bărbați se uită prea puțin la ochi. :) 


Cea care a scris articolul cu pricina, am următorul mesaj:

Nota 2! Stai jos! :))))))