Tot mai ziceți că nu se întâmplă nimic în Mediaș?


Încă mai sunt unii care zic că Mediașul e mort și că nu se întâmplă nimic. Adevărul chiar ăsta e, că nu se îmtâmplă nimic în Mediaș, Le dau dreptate celor care zic lucrul ăstă. Acum să vă zic și de ce le dau dreptate:

Păi cum să se întâmple ceva în orașul ăsta (ălă, mă rog) dacă pe tine nu te interesează ce se întâmplă în jurul tău? E normal să zici că orașul e mort când tu nu știi altceva decât facebook. 

Se organizează o groază de evenimente în Mediaș, mai multe chiar decât îți poți imagina, dar na, de unde să știi tu așa ceva? 
Copii ăștia din Consiliul Local al Tinerilor organizează evenimente pe bandă rulantă. Nu știu de unde le vin ideile, dar nu trece săptămână să nu văd știre de genul Consiliul Local al Tinerilor vă invită la... Bravo lor! Pe vremea mea nu știu să fi existat un astfel de Consiliu. Îmi place de ei că se implică în tot ce mișcă pe la Mediaș. Că tot veni vorba de ei, să vă zic că pe 22 decembrie o sp colinde în fața Primăriei altături de Consiliul Zonal al Elevilor, începând cu orele 18:00! 

Să vă mai zic de un eveniment:  Chiar duminică, acum pe 18, vă invită Feri la o Seară de colinde folk la Hanul Greweln. Intrarea e liberă pentru tătă lumea. Dacă încă vă susțineți părerea că în Mediaș nu se întâmplă nimic, intrați oțâră aici și aici