Despre articolul vieții - nepublicat!

Am scris un articol despre plecarea lui Pârvulescu la Steaua pentru tikitaka.ro după ce am citit pe facebook, mesajul lui Florin Răducioiu: Paul Pârvulescu ești o RUȘINE! Am ținut morțis să scriu ceva despre asta. I-am lăsat chiar și un comentariu... Pirvulescu esti o RUSINE!!!

 ·  ·  · 4 hours ago near Bucharest, Bucuresti · 


Daninho Thedj degeaba ii sariti in cap baiatului... nu e vina lui ca Dinamo n-a fost in stare sa dea 700 de mii de euro pe el... Vreti in Champions League cu jucatori liberi de contract? Succes cu strategii de genul asta!
4 hours ago ·  ·  1


Și am început să scriu, și am tot scris. Au izvorât litere din degetele mele de parcă eu aș fi fost Ioan Chirilă... A fost pentru prima dată când am scris din suflet! Chiar m-am simțit blogger  adevărat pentru prima dată în viață. Închipuiți-vă că am scris aproximativ o oră, poate chiar mai mult. Am renunțat la sală pentru articolul ăsta, nici măcar de mâncare nu mi-am făcut de frică să nu-mi pierd ideile... Scriam întruna, parcă eram pianist în pana mea, pentru ca în final să primesc lovitura de grație. Exact când am terminat articolul, mi s-a blocat laptopul. Am apucat să dau save notepad-ului, am așteptat vreo 5 minute. S-a blocat tot și am fost nevoit să dau restart! Am dat restart, că ce era să fac? Mai să nu plâng când am văzut că nu mi s-a salvat articolul. A fost unul dintre momentele alea când vine să-ți arunci calculatorul pe geam. 

Mi-a sărit lumea în cap pe twitter că: 


 Marin Apostol 

@ 
 păi, mortii masii de treaba, foloseşte şi tu Word-u. :)
 Oana Reveica 

@ 
 Ce vina are notepadul ca tu nu-ti salvai din cand in cand textul? Preventiv..
 AdrianEugen 

@ 
  Mama, eu mereu le scriu pe google docs si mi se salveaza automat.
 slysoft 

@ 
 notepad? Gizăs !
 Vasile Manu 

@ 
 Ce, mă, eşti Ioaniţoaia să-ţi scrii articolele în notepad? :)))) Scrie-le pe foaie data viitoare ca să eviţi problemele astea.
 Pop Dorin Florin 

@ 
 notepad?DECI: folosesc notepad-ul pentru că articolul urma să fie publicat pe tikitaka.ro, adică platformă de wordpress. Nu îmi place să scriu direct în wordpress că-i nașpa. Nu sunt obișnuit. Întotdeauna am scris în notepad când trebuia să scriu pe un blog cu platformă de wp. În plus, cred că pățeam același lucru pentru că wp nu salvează automat cum face blogspotul, dar în fine. 


Asta e! Acum m-am învățat minte! 

Ca să fac puțin haz de necaz, vă pun întrebarea: Voi ce ați fi făcut în locul lui Pârvulescu? - ăsta a fost titlul articolului!