Mulțumesc Lucian Lipovan! :D

LATER EDIT! 

Din cauza entuziasmului am uitat să mulțumesc celor are au semant petiția: Adriano, Alex_tikitaka, Clllaudiu, parcatotAna, AndrewDD și care mai erați pe acolo! 

Pentru Adriano trebuie să scriu fragment special pentru că el este cel care a inițiat petiția! Mersi bă! Să fi sănătos! :)) 

Ar mai fi și ASTA! :))) 


---

Scriam pe 12 octombrie 2011 că am câștigat o mingea pe care nu am primit-o niciodată. Probabil nu scriam articolul cu pricina dacă mingea respectivă nu era semnată de Hagi... S-a pornit o discuție pe twitter, un fel de petiție #datimingeabaiatului sau ceva de genul ăsta! :)) Vestea a ajuns repede la urechile/sau mai bine spus, în ochii lui Lucian Lipovan, care btw e foarte activ pe twitter (la fel ca și Narcis Drejan - probabil cei mai activi jurnaliști de sport din Romania pe twitter), și mi-a zis că încearcă să rezolve problema... SO HE DID! Toate mulțumirile mele, nepoților și strănepoților mei merg către Lucian. Încă n-am văzut mingea, că deh, sunt tot în Cehia, dar mi-a confirmat fra că am primit-o! 


Am scris acolo că: 
Am făcut toate demersurile necesare pentru a primi mingea, dar n-am primit-o nici în ziua de azi. Nu vreau să acuz prosportul de ceva, și chiar n-am s-o fac. Probabil există un motiv rezonabil. :) 
Eh, am primit-o în cele din urmă! Nu știu motivul care stă la baza acestei erori, dar acum chiar nu mai contează!!! :D Se poate întâmpla oricărei case indiferent cât de mare e! 

Mulțumesc încă o dată ProSportului și lui Lucian în special pentru minge! 

P.S. ME SO HAPPY! :D