daninho, el matador

Das is der capiten speaking: 

Ne-a ajuns trăsura la Madrid pe la 3 şi ceva după-masa. De la Brno la Viena am dormit ca un butuc din pădurea cu alune. La fel şi in caleaşca spaţială. Călătoria de la Viena la Madrid a durat vreo două ore şi ceva, dar mie mi s-a părut o jumătate de oră. Nici nu m-am trezit bine şi aud Bienvenido la Madrid.

E mare de tot Madridul dar nu ai cum să te pierzi - asta în cazul în care nu cheamă daninho (+ Robert). De fapt nu ne-am pierdut, dar nu mai găseam hotelul şi asta la vreo două zile după ce ne-am cazat. Am zis să mai schimbăm ruta - că prea mergem pe acelaşi drum (nu ştiu cât de mult poţi merge pe acelaşi drum în două zile, dar în fine... cc Robert :)) ). Suntem cazaţi undeva prin centru iar străzile arată toate la fel. Ne-am învârtit în cerc vreo oră şi ceva, dar până la urmă am găsit hotelul. 

Printre cele mai tari lucruri pe care le-am văzut aici a fost Marca Cafe la care m-a dus @Alex_tikitaka! Pentru că mi-a plăcut tare, l-am dus şi pe ăsta micu, pe Bobbicu. Am nimerit la Athletico - Real Sociedad, era full normal. M-am simţit mai ceva ca pe stadion. Abia am găsit două locuri libere. 

Am mai fost la Muzeul Prado. Ne-am plimbat vreo 3, 4 ore şi n-am apucat să vedem tot. Abia ce am urcat la primul etaj şi trebuia să ieşim că se închideau porţile. Unele picturi erau foarte foarte tari. Nici cu cele mai performate aparate de fotografiat nu se poate face aşa ceva. Mă tot gândeam cât timp le-a luat pictorilor să deseneze aşa ceva. Erau picturi semnate de (din ce-mi amintesc): o serie de pictori olandezi - Rubens, mi-a plăcut un tabloul lui van der Weyden (de-asta i-am şi reţinut numele :)) ), restul nu mi-i amintesc, apoi Goya, Rembrandt, Tintoretto, - erau mulţi, nu-mi mai amintesc. 

De fotbal încă nu vorbesc - Real Madrid mai are de aşteptat :D

Cam gata, că tre să plec. Mai multe poze am pe facebook şi în telefon :))