Despre politicienii care se schimbă după cum bate vântul!

Băi, yo nu pot să înţeleg cum trec politicienii ăştia de la un partid la altul!? Cum aş putea eu vreodată, după ce m-am declarat stelist, să trec în tabăra fanilor dinamovişti? Cum? Cum mi-as putea călca orgoliul într-un asemenea hal? Am ţinut cu Steaua şi când a jucat semifinala aia de cupa UEFA, dar şi când a fost umilită de FC Braşov pe teren propriu la scor de neprezentare. Politicienii noştri de ce nu ar putea face la fel?

Ai ales nişte valori, nişte principii, nişte culori, o istorie, etc., de ce nu poţi să ţi le respecţi până la capăt? La ce mişcări de trupe se fac în cadrul partidelor politice de la noi, habar n-am care cum încotro, semn că e un haos total. Politicienii noştri îşi schimbă partidul, cum schimbă Becali antrenorii la Steaua.

Cum aş putea vota eu vreodată un candidat care nici nu mai ştie câte partide a schimbat? CUM? Nu mi-e destul de clar că ălă a urmărit ciolanu toată viaţa? Cine e la putere? Cine stă mai bine în sondaje? OK,  nu mai am timp de pierdut. Trebuie să fac parte din acel partid cât mai repede cu putinţă! Ce fel de politică e asta?

Iar partidele? Pardele sunt nişte (scuzaţi limbajul) jigodii ordinare! Eu dacă aş fi la conducerea unui partid politic, nu aş putea accepta niciodată un politician care a trecut prin nşpe partide. Cum naiba să accept o femeie care a trecut patul a zeci de bărbaţi? Cât de idiot pot fi? Cu ce aş fi mai bun decât femeie aia, să nu-i zic altcumva, dacă aş accepta aşa ceva?

Mai sunt unii, extrem de rari, ce-i drept, care vor să facă ceva, să schimbe un rău într-un bine. Există şi oameni de genul ăstă chiar dacă e greu de crezut. Ei sunt cei care fac să mai meargă ceva în ţara aia. Cu toate acestea însă, sunt nebăgaţi în seamă sau anihilaţi (de cele mai multe ori). Cum bă să vină Cutărescu să-mi ia salariu? Păi ce, am pupat atâtea funduri ca să vină altul să-mi ia scaunul? Eşti nebun? Mai bine îi tai aripile că nu degeaba am influenţă...

Românii sunt oameni inteligenţi, responsabili şi foarte muncitori. Nu vă bucuraţi prea tare. Românii despre care vorbesc au plecat de mult din ţară. Nu includ toată spuma în categoria de care vorbesc. De ce credeţi că populaţia ţării scade de la an la an? De ce politicienii noştri (cei de la putere, bineînţeles) nu fac nimic pentru a încerca măcar să-i ţină în ţară? Pentru că nu-i interesează. La cât creier a exportat România, nici nu vreau să mă gândesc unde am fi putut ajunge în momentul ăsta.

Nu mai scriu că mă-nervez degeaba!