WTF is this DEAR GOOGLE?


Am un cont mai vechi de youtube și vreau să-l reactivez. De menționat că nu-mi mai aduc aminte parola lui, evident. It was ages ago! Contul era de pe un mail, la fel de vechi ca și contul acela de google, dar parola de la mail o știu, că m-am logat pe el. E cont de yahoo, dacă cumva mai contează/ Am reactivat contul de mail respectiv și am încercat să mă loghez pe youtube... 

Contul de youtube încă există că l-am verificat/găsit, deci nu mi l-a șters. Dau click pe: Nu vă puteți accesa contul? și mă duce la pagina Aveți probleme la conectare? 


Așa! Bifez că mi-am uitat parola în primă instanță... Apoi primesc mesajul: 


Adică ăsta:

Email Sent
You will receive an email which lists which usernames, if any, are associated with the email address you entered.

OK! Verific mailul și primesc mesajul ăsta:

Nici nu mai știam că aveam două conturi de youtube cu mailul ăsta. În fine, dau reset password pe contul care mă interesează și unde pushka mea credeți că ajung? 

DA! Tot la pagina de recuperare a contului... Repet încă o dată și încă o dată și încă o dată și primesc același rezultat, adică niciunul! OK! Am bifat Am alte probleme la conectare - pun security letters și iar primesc mesajul cu You will receive an email... L-am primit normal! Ce credeți că era în el? 

DA! iar dau Reset password și iar mă învârt în cerc! WTF is this DEAR GOOGLE?