Cupa Bloggerilor, Mediaș 25-27 mai!


De câteva zile mă tot agit pentru că mai e foarte puțin până când se va auzi primul fluier de la #cupabloggerilor (sau Cupa SportMeet - evenimentul fotbalistic al anului pentru bloggeri și twiteriști) și încă echipele (de care mă ocup) nu sunt încă în grafic. A 3-a ediție a Cupei Bloggerilor va avea loc la Mediaș așa că interesul e cu atât mai mare. M-am gândit că putem participa cu două echipe și mă lupt să adun încă câțiva bloggeri/twiteriști pe care să-i trimit în teren. Din păcate pentru unii, din fericire pentru alții eu voi face parte din Echipa Bleggerilor, adică echipa cu care am participat și la prima ediție, cu mici modificări. Din acea echipă făceau parte Robbie, Ionel (Baia Mare), Adrian, Pancu (Sibiu), Daniel (Brașov), Vlad Petre (Ploiești) și eu (Mediaș). Din echipa cu care vom participa la această ediție, va lipsi Adrian care și-a făcut altă echipă și vine la Mediaș să reprezinte Sibiul. Nu pot decât să-i urez succes și cine știe, poate ne întâlnim în finală (pentru ultimele locuri :)) ). Rămâne de văzut! Prima ediție s-a desfășurat la Brașov, între 5-7 martie (dacă nu mă înșel) și m-am întors acasă cu o medalie de bronz (sau ce-o fi fost ălă :)) ). Nu aveam cum să lipsesc! Imediat cum am auzit de cupa asta, m-am grăbit să caut oameni. Am încercat să formez o echipă din sibieni/medieșeni dar fără succes așa că m-am reorientat... 

Să fim sinceri și s-o zicem pe aia bună! Nu ne dădea nimeni nicio șansă. În dimineața dinaintea începerii campionatului ne-am văzut pentru prima dată - era și normal să plecăm cu ultima șansă (sau măcar pe undeva pe acolo). 

Tragerea la sorți ne-a trimis într-o grupă cu cele două echipe din București (Echipa Bloggerilor - marea favorită și Smartgift) și una reprezentând Brașovul (DrinkTeam).  

Ne-am calificat în dauna DrinkTeam și Smartgift după ce Daniel Inzaghi Urda a marcat la ultima fază chiar împotriva consătenilor lui. În Semi-finală urma să întâlnim viitoarea câștigătoare, Ancada Cluj. Am pierdut la limită 2-1. În meciul pentru locul 3, am jucat cu prietenii din Onești pe care i-am bătut măr, scor final 8-2. În marea finală s-au întâlnit cei de la Cluuuuj și Echipa Bloggerilor. V-am zis deja cine a câștigat... 

Ediția a 2-a, ediție la care, din păcate am lipsit. S-a ținut între 15-16 octombrie la Cluj-Napoca. La data aia eram deja în Brno/Cehia de câteva luni bune - motivul pentru care a și lipsit. Dacă la prima ediție, au fost 8 echipe, la cea de-a doua s-au înscris doar 6: Wet Dream Team Cluj, SmartGifts București, Mediatic Cluj (grupa 1), Echipa Mahmura, #BaiaMare și Web2.0nești (grupa a 2-a). 


Nu știu ce a fost pe acolo, dar un lucru e cert: Clujenii sunt cei mai buni fotbaliști bloggeri. Au câștigat și a doua ediție a Cupei Bloggerilor. E clar că la Mediaș sunt principalii favoriți. 


În ultimul rând țin să mulțumesc organizatorilor și sponsorilor pentru acest eveniment. Mai trimit o serie de mulțumiri speciale celor care s-au gândit ca ediția cu numărul 3 să aibe loc de Mediaș! 


P.S. Am vrut să bag un post scriptum, dar nu mai bag :))). Hai, succes tuturor!