Entorsă

Mai aveam 4 zile până să plec din Brno cu destinația finală Mediaș! N-a prea ieșit cum mi-am calculat eu... De vreo câteva săptămâni, fac antrenamente cu o echipă de liga a IV-a din Brno, Tatran Bohunice - doar antrenamente pentru că n-am drept de joc în meciurile oficiale. - așa că, de când am început antrenamentele cu ei, n-am lipsit la niciunul. Mi-era prea dor de antrenamente că să lipsesc. Nici nu-mi mai aduc aminte când am făcut ultimul antrenament adevărat. Cu o săptămână înainte să plec spre România, aveam programate trei antrenamente: marți, miercuri și joi! „Minunea” s-a petrecut la antrenamentul de miercuri. În ultima parte a antrenamentului trebuia să jucăm fotbal vreo 20 de minute. Eu am jucat cam 15... Eram undeva la mijlocul terenului când am primit o pasă la firul ierbii. În spate aveam un adversar. Am dat cu exteriorul în minge prin dreapta adversarurul, m-am întors spre stânga și am alergat după minge. Am ajuns primul, am făcut un stop, eram cu piciorul drept pe minge și am vrut să o trag înapoi și să o reiau spre dreapta, doar că nu am mai apucat. Adversarul a intrat prin alunecare și m-a luat „cu fulgi cu tot”. Priciorul de susținere în momentul ălă a fost stângul, așa că s-a răsucit și m-am ales cu entorsă urătă. Mi s-a umflat imediat. A doua zi, dimineața am plecat la doctor. Mi-au făcut raze, vestea bună care am primit-o era că priciorul nu este rupt. Vestea proastă e că trebuie să stau cu o orteză vreo 3 luni, adică până mă simt în stare să umblu normal fără ea. 


Ce sfaturi am primit până acum:

- gheață bineînțeles
- Fastum Gel
- Hepathrombin
- Arcoxia (pastile)
- Bengay
- frunze de varză
- cartofi 
- frunze de zărnucă

Acum o să încerc tinctura de arnică - în caz că găsesc! Până acum mi-am pus fastum gel, gheață și frunze de varză! Mi s-a mai desumflat, dar încă se vede bine. În plus, spre degete a început să mi se învinețească! 

Deocamdată nu pot decât să aștept! Când mă gândesc că în 5 zile începe Cupa Bloggerilor, și se mai joacă și în format campionat, adică 8 meciuri, nu mă mai doare deloc! :))