Imagini de epocă cu orașul Mediaș!

Capacitatea de 200 GB cu care este dotat laptopul meu s-a dovedit pentru a nu știu cât-a oară, insuficientă, așa că m-am apucat de șters lucrurile de care nu mai am nevoie... Și cum am cam vreo 40 GB doar de poze și filmulețe, m-am gândit să șterg ceva de acolo. Am vreo 5 GB de imagini doar cu peisaje cu locurile prin care am fost și mă gândeam să le șterg sau să le încarc undeva pe net. Din folder în folder am ajuns la un folder numit Mediaș... Știam de el, sau mă rog de pozele din el. Sunt de pe vremea când eram în liceu, doar că am uitat complet de ele. Poate sunt cele mai valoroase imagini pe care le am în tot laptopul ăstă. Sunt imagini valoaroase la propriu pentru că sunt unice. Sunt imagini de epocă cu orașul Mediaș.


Asta e mai nouă, dar am pus-o pentru că îmi place! 

Imagini de ansamblu

Cazarma Husarilor

Dacă nu mă înșel, în prezent aparține Școlii Naționale de Gaz și se țin cursuri pentru profilurile de pregătire profesională. În dreapta este Turnul Forkesch.


Hotel Traube

Probabil hotelul cu cea mai lungă actvitate din Mediaș! Biserica Greco-Catolică

A fost construită în anul 1826. Este cunoscută sub numele de Biserica Bob, după numeele episcopului Ioan Bob. Mai multe informații găsiți aici!


Catedrala Ortodoxă

Construcția ei a început în 1929, care marea criza financiară a vremii avea să sisteze lucrările până în 1933. A fost terminată doi ani mai târziu.  CofetărieStrada care duce spre Turnul Forkesch
Liceul St. L. RothȘcoala Piariștilor
Școala SportivăTurnul Trompeților Turnul ClopotelorTurnul CroitorilorTurnul Funarilor Turnul Mariei